2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
:)))))))))))))
AMÚGY én is elég sokszor adok még rá.a játszin szinte Bence az aki mindig túl van öltöztetve.
Haha:)))Jóó,mert Bencus beteg.Na de minden rovar kullancs minden ellen véd,kényelmes.....soroljam még:))))
Nekem meg tikos harisnya kötőm van itthon,ezért ez a nagy lobbizás:))))))
Én megcsinálom ha gondolod,akár mikor.Sőt én így is szoktam simogatni a szemgolyómat:))))))Na így kicsit jobb csajszikám!!!
Látom még nem vagy itt,de bevárlak:)))
A locsolás és a vasalást senki nem kapkodja el előlem:)))
De!Inkább sasnak:))és lecsapnék a gondozókra,abban a percben ,hogy nem figyelnek valakire:)))))nincs kivétel!
SZIASZTOK!
én ma csak azért is harisnyáztam:)
De de ott nyúkálni a szemgolyó felületén, az olyan húúú, és ha nem jó helyre teszem, kicsit +nyomom? Ilyenekre gondolok. Végülis a szemgolyóra kell ráhelyezni, áááá Nekem kell egy ember Aki ezt megcsinálja. Ilyen van?:)
:)) Valmelyik fán, mi?:) Levélnek álcázva magad.:)))
Csajos ne már.................. ettől még én sem félnék:))/ezt biztatádnak szántam/Nekem rengeteg ismerősömnek van,és semmi baj vele.Bátran csináltass,ha már megfordult a fejedben.Nem??
Köszi.:) Te is szemüveges vagy? Vagy épp a képeken nincs rajtad igaz?:) Ja persze mert lencséd van, dinnye vagyok.:) Én ha nem hordom, akkor sunyorítok hogy lássak messzire.
:)))Nekem tetszik ez a kis történet ott nálatok,legalább nem unatkoztok,és van egy tuti rajongód:)))
Köszi, nagyon parázok tőle.:)
Na akor megyek gyorsan én is:)))))
Hihi, regényt tudnék írni róla. : ) Van egy pár apró hülyesége megint... Most azt irígyli, hogy mi rendbetesszük a kertet....... idióta! : ) A hétvégén (esőben!) már befogta a férjét, hogy dolgozzon ő is valamit a kertjükben.... : )))
Nem ülhetek itt,küldjél már vasalni:(((tegnap este is vasaltam,és még mindig van.................
Na akkor bölcsi ügyileg egyformán állunk.Apa nálunk is engedné,de mondjuk könnyen befolyásolható:))))
Na, ennyi voltam mára. : ))) Apa mindjárt jön a fagyimmal... Tudom, nem kellene, de a mostani lelkiállapotomnak igenis kell!
Nem semmi.......
figyi csak a feljelentésről jut eszembe...a szomszéddal mi van mostanában????Tudod...........a majommal:))
Zorcsinak mi is boldog hónapfordulót kívánunk! : )
Egyébként én is imádom a kis harisnyás lábikókat. : ) Olyan jól kiadja a kis sonkákat! ; )
Elvileg már azonnal rághattam volna... Persze, ha nem fájt volna annyira. : ) Ma már próbálkoztam, és végre normálisan tudok enni! : )) Semmi fájdalmat nem érzek, egy ici-picit érzékeny még az ínyem.
És ez az egész nem lett volna, ha az a hülye ügyeletes doki nem cseszi el. : ( Még gondolkodunk rajta, hogy nem e jelentjük fel...
ÓÓÓÓ Verka :))végre először vonalzó nélkül beugrott,hogy Zorcsi hófordulós!!!
Jáhúúúú nagyon büszke vagyok magamra:))))
Boldog Hófordulót Zorcsika!!!
Tessék átadni!
Halika,drága anya!!!!
Holnap megyünk???
Szép estét mindenkinek!
Látom ez a harisnya téma mindenkint megéríntett:))))jóóó vaaan na:))mit csináljak ha imádom.Ma pl.délután az udvaron csak harisnya és bady volt rajta:))
Prünő kitartást,mot hogy volt nálunk is műsor két napig...átérzem a helyzetedet.
Egérke nem semmi ez a fogad körül!Mikortól használhatod??
A bölcsivel é is így vagyok,jobban mondva én még nem "adom ki a kezemből"dolgozni nem megyek akkor meg......Ott lebzselnék a bölcsi körül:)))
Apa is be akarta(ja) iratni Jonit, szerinte jövő tavasszal 2,5 évesen már mehetne. De én nem szeretném, ha nincs rá szükség (anyagilag), ha lehet, akkor inkább itthon maradnék még vele... Habár 1-2 nap délelőttre mehetne, már csak a társaság miatt is. Nem tudom, mi legyen, nehezen válok meg tőle... : )))
Sebaj, legalább már tudod hogy hova viszed majd 2év múlva.:)
JAJ bolond kis barátnőm 100%állította,h most kell felíratkozni,de én hiába mondtam ,h korai:)))
de legalább megnéztük az ovit és nagyon szépen rendbe van rakva
Emese állandóan piszkálja és kéri hogy neki is tegyem fel.Elég drága mulatság.-((Sajna vannak napok mikor nem teszem fel.Később meg még vaksibb leszek:-((
Miért nem iratkoztok be az oviba? Még korai?
: ) Köszi, jól van! : ) Holnap reggel megyek a fogorvoshoz... Szerintem minden ok lesz. : ) Szedtem szorgosan a homeós bogyókat! : ))
EGÉRKE!mi van már a fogaddal?ovi storno
További ajánlott fórumok: