2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Husi,Hubus a cangit tekeri ha jól látom???
Ja és az a narancssárga "hintaló"nagyon jópofa:))))
Nekem is 3 dl, fel fel kávé- tej. Én kávét főzök le, elég erőset.
Nem ismerem ezt a ricoret.
Tejeskávéd mekkor,én is ezzel kezdek 3 dl csak kizárólag ricoreból /sárga/1dl forralt forró víz 2 dl tej:)))
Ebéd töltött gomba,és kukoricás rizs.
Micsinek 37,8 a hője:((
Basszus 1 éve volt hőemelkedése egyszer életében ,és tessék megint be vagyok tojva.
Sziasztok!
Kittys, köszi :)
Menü: székelykáposzta, almás palacsinta :), Zorcsinak a káposzta helyett finomfőzelék.
Prüncö, a paradicsomos húsosgombóc nálunk is menő, azt még Zorcsi is szivesen eszi.
Roka, kitartás, olyan jó esz utána :), mi most elnapoltuk a fürdő felújítást.
Sziasztok.
Prüncő ez a paradicsomos húsgombóc jól hangzik, leírnád hogysmint ?? :))
sziasztok!
szokásos a szaga:))
nekünk a mai kajánk paradicsomszósz húsgomboccal,gyümi leves pörkölt tarhonyával.
Ki mit főz ??
Én palóclevest az tuti, na de mit másodiknak???Talán rakott krumplit.Péntek, szombat dolgozok kell kaját csinálnom eleget.
A fogmosással ki , hogy áll.
Kipróbáltam a napi 1x fogmosást, de ha reggel nem mosom meg neki, észrevettem, hogy lepedékes.
Így reggel, este mossuk, icipici fogkrémmel.
Jó reggelt.
Felébredtünk, iszom a jó meleg tejeskávémat, imádom.-
Jaj ez a bölcsi.........én nem is tudom mi lesz, ha be kell adnom.Magyarba nem aggódtam volna ennyire, de itt, még érteni sem fogja a többieket.Még kommunikálni sem fog tudni, csak úgy ha verekszik.
Hiába próbálom tanítani németül nem megy az egyik napról a másikra. Amíg meg tudom oldani én sem adom be.Ha már most rá gondolok a sírás kerülget, félek elengedni mellőlem.Istenem Ő az én kicsi babám, szerelmem.
Jó lenne 3 éves koráig megoldani.
Bölcsi ügybe sztem mindenki jól dönt, ha a szívére hallgat. Én Danit vittem 2éves korában, nem bántam meg. Most se a pénz miatt döntök így, hanem hogy kicsit szokja a közösséget, jó talizik gyerekekkel de a zárt közösség az más. Lesz az elején pár betegség, de sztem így az ovira már kialakul kis védettsége, bár ahány új csoport annyi beszokás a piciknek. Megszokja a tábori ágyat, (Palacs sajna oviban is az lesz) az evést anya nélkül. Ismerem a dadusokat, oda viszem ahová Danit is, ismerik a rigójáimat, sőt még a szekrénye is a régi lesz.:)
Sztem Nekem is kell már a meló a fejemnek, 6órában fogok dolgozni, így elöbb el tudom majd hozni, aztán ha nagyon nem megy még ki lehet venni akármikor. Emlékszem az első napokat Daninál is végigbőgtem, aztán amikor mondták hogy milyen szépen eljátszik egész nap meg az alvás is ment amitől Én is tartottam, szóval akkor kicsit megnyugodtam. De amikor reggel eljöttem a bölcsiből mindig legörbült a szám.
Sziasztok szép napot mindekinek.
Nállunk tart a nagy lakás felújítás.Tegnap kiszedték az ablakokat, meg betették az újat.Még elég ramaty minden, ablakot takarítani még nem lehet, szombatig akkor jön a párkány, meg a redőny.
Éjszakára kénytelen voltam lepedővel letakarni az ablakokat, hogy ne lehesen belátni.Kész vagyok teljesen.Ki kell bírni még ezt a pár napot valahogy.
Bölcsi téma: megértem azt is aki beadja és azt is aki nem.Értem a pénz dolgot a munkahely kérdést is.Dolgoztam bölcsibe szerintem nem rossz hely, de én nem adom be.
Gyerekek közé hétfőnként viszem, igaz heti egy alkalom és egy óra.Van 3 unokatesója sűrűn találkoznak és igaz ami igaz egyre ikább el is játszik velük.Imádja a gyerekeket mindig kiabál át a szomszédba (ovi)beszélget nekik stb, de nem tudom beadni még nemtudnám elengedni.Én belebetegednék.
Délben még mindig a karomban alszik el, közben teázik.Álltalába nem ebédel inkább délután 3 körül eszik fő ételt.Ezet a bölcsibe nem tehetné meg, nem ringatná ott senki és nem teázhatna alvásidőben.
De ez csak az én véleményem és megértem, a másik oldalt is.
Ja és amerikaiak Tik is jöhetnétek néha.
Azt hiszem mindenkit végiggondoltam.:)
Sztem fog, amúgy büdi? vagy csak sokszor van?
Holnapra múlik bizti.
Én még csak most kezdem, a pakolást :(
Jó éjt!
ááááá én ár ilyenkor rég ki szoktam dőlni.
jó éjt mindenkinek.
Köszi :), keményen tartom magam :), döntöm magamba a vízet, az akup pedig segít az anyagcsere gyorsíásában.
A héten kiderül kell e szednem gyógyszert az alulműkösésre, akkor lenne az igazi.