2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Előtte eszik. Aztán ha látom hogy álmos, akkor lefektetem, tea és azon elalszik. Általában, de vannak ilyenek mint a mai esetek.
Van hogy melléfekszem, simogatom, azt szereti, meg ha dúdolok neki. Az szokott beválni.
Kiságya már rég nincs, nem maradt meg benne soha.
Sziasztok.
Egér,szuper,hogy jól éreztétek magatokat a kisebb bajok ellenére.
Anikó,én is már napok óta csukott szemmel megyek át Hannához éjjel,aztán reggel fogalmam sincs hogy kerültem oda,esetleg hányszor...
Roka!!
Puszilom Icáékat!!!
Sziasztok!
Megjöttünk! : ) Csodálatos hétvégénk volt, csak rövid.
Joni egyre több szót próbál mondani, szorgalmasan gyakorol! : )
Josey, a tintahal - Tintenfisch, de az alfaját is meg szokták nevezni. Pl. a görög étteremben Caramari van az étlapon.
Sziasztok,mostanában szarakszik a modem,persze amikor én akarok internetezni.
Emes napok óta szarulalszik éjszaka,tök hulla vagyok,már néha azt sem tudom,hogy álmodok v tényleg megyek a lányhoz át a szobájába.Nappal se alszik fél -1 órát.
Tegnap sokatment a drágám egyedül,méd a küszöbön is át tudott jönni,kis ügyike.Na megyek mert síkítozik az ajtónál,biztos ki akar menni bicizni.
Mindenkinek szép napot.
Kittys, Allics jó utat, bár lehet már nem olvassátok!:)
Mianó kérdezz rá a dokitól, de sztem semmi baj. Maximum kis lábtorna, de én nem hiszem.:)
Jó éjszakát.:))
Szia! Szerintem a tanácsadáson rákérdezhetsz, Zórának befelé állt, már az első alkalommal szóltak és tornáztatni kellett, ha felállt akkor szépen egyenes volt, ha feküdt az egyik mindig befelé. Mára már mindkettő egyenes. :)
Ne aggódj.
Bocsika,de nem bánnám ha hamarabb lenne:)Báááár még semmi sem biztos:)
Viszont most aggódom nagyon:(Pár napja észrevettem,hogy a jobb lábával eléggé kifelé lép:(Ma tudatosult bennem,eddig nem is tulajdonítottam figyelmet neki,de mára már aggódom:(A lábfeje áll kifelé,de csak akkor ha fogom a kezét és megyünk,egyébként semmi szépen áll,tudom forgatni....Szerintetek??
Jól :), mai csucsu termés reggel 7-től fél óra. :(
Tuti fogzás...
Szia!
Én még vagyok egy kisit amíg Ármin fel nem ébred...utána megyünk sétáni és még a motyónat is át kellene néznem mégegyszer