2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Bakker Te is kivagy a kajcsizástól??Megértelek,tegnap én is nagyon bepipultam!Egyszerűen utálom amikor csak forgolódik,hisztizik és csak a teát követeli vagy bármi mást csak nem a kaját és egy falatot úgy kell belekönyörögni,pedig tök éhes!!!
De ma bekeményültem és nem kapott inni csak vizet!Gondoltam ezek lötyik elveszik az étvágyát és azért sem eszik,mert állandóan csak a tea!Hát nem volt lelkesedés a vízért,de kemény vagyok és holnap is csak az lesz
Szebb holnapot!!!!!
Szép Álmokat!!
R: Anyatej
T: tejbedara, 220 ml
E: krumplis tészta, hússal turmixolva, 180 ml
U: egy közepes pogácsa (darabos!)
V: tejbedara 220 ml
Nyugika, igyál citromfűteát, persze ha van otthon, holnap egy új nap kezdődik.
Ma Kis drágám fél 10-kor kelt azóta kurta fél órát aludt és annyi, tök rapli.:(((( És ettől egy kicsit én is, úgyhogy én is iszok egy teát.
Szia :)
Valahogy mi is így vagyunk ma, nem túl jól :(
Zorcsi kicsit hisztis, és bár eszik, semmi lelkesedés nincs benne, egyedül a narancsnak örült ma is, úgy látszik az az új kedvenc.
Sziasztok!
Alvás a 10-es ok.1 30perc mint régen,délután később megy 14 30-kor ma pl.,tegnap 15 00-kor
Ma sokat voltunk kint gondolom azért,és költöm most:)))
Este változatlan,szóval sokat alszik!
Kaja basszus katasztrófa ma majdnem leütöttem:(és néz hátra,lehajol,mintha ott sem lennék,akármit szövegelhetek....-ááááááááááááááááááááááá
de le sz...!Kész!Van miből ledobni:))))
Hintőpor óóóó anyám,miért most mondjátok én még nem is vettem soha:((((mekkora marha vagyok,lehet ez???????Tényleg....szoktak ilyet használni.
Valahogy ma ooooolyan elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Sziasztok!
Èn néha még bepróbálkozok Joninál a tejpéppel, de már nincs annyira odáig érte. Egyébként betiltották az kínai tejpor importálását! Legalábbis nálunk... Ha jól tudom "csak" a Nestlével volt gond..... : (
Én nem hintöporozom Jonit, meg semmiféle kence-ficét nem haszálok... Sampont is csak most kezdtünk el használni... : )
Az tényleg finom, én mondjuk még mindig azzal hintem amit a doki felír.:)
Persze leírom hogy mit mondtak,csak 10-től van ügyfélszoli..
Napok óta nekem is mindig eszembe jut amikor előveszem a milupás tejet :(((
Ha felhivod őket, légyszi írd meg mit mondtak, köszi :)
Szerencse most szép neki, csak a veszélyeztetett kategóriába tartozik, az én ekcémém miatt.
Ó, pedig úgy szeretem a gabi hintőpor illatát :)))
Itt is minden megváltozott, tegnap fél 12-től fél 4-ig aludt egyhuzamban!!! Ilyen nem volt még szerintem. Ezért fél 4-kor volt csak ebéd.
Milcsi kevesebbet alszik mint szokott? De 2x naponta?
Ja mondjuk a gyerekek bőrétől függ ez is.
Köszike igyekszünk, igyekszünk.:))