2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Csajok most mondta a dokim hogy 8.-áig alá kell írni azt a cocusos oltást (bocs bunkó vagyok nem tudom pontosan a nevét)mert csak úgy tudja megigényelni a 2 éven aluli piciknek ingyen.
Gondolom ez lakóhelytől független. Remélem érthető volt.:)
Igen, mérlegelni kell... Ha beteg, akkor az az elsödleges, hogy meggyógyuljon!
Jobbulást a csajszinak!!
Pannika gyógyulj meg hamar!
Nem lehet egyszerű nektek:(De azért a kedve jó?
Sziasztok!
Éljen a viz:)
Jó a víz is csak enni ne keljen:(Most ebédre úgy ette meg azt a 10-12 kanálnyi frankfurti levest,hogy minden falat után itta a vízet és csak úgy vette ki ha én kihúztam:(
Igaz tízórai környékén(nálunk az nincs) tegnap egy kis gyümilevet,ma meg egy kis teát kaptt,de utána egész nap víz!
Ugyám :))), a főorvos "édes lötyi"-nek nevezte, és letiltotta :(, azóta csak víz.
Jól vagytok?
Mielőbbi gyógyulást kívánunk Pannának!
Sajnálom, nem lehet egyszerű egyikőtöknek sem.
Szegény Panni.
Jobbulást:)))
Sziasztok, voltunk a drnőnél, hát, igen makacs vírussal állunk szemben, enni még nem eszik, csak 1-2 falatot, fáj a szája nagyon, és alatta a fog is kint van, legalábbis az egyik kis csücsök, ígyhát felül a gyulladás, alul a fog miatt is fáj az ínye, kapott rá érzéstelenítő port, meg ecsetelőt is. Este még mindég 40 fokos láza volt, és az éjjel is igen nyugtalan volt.
Csak remélem, hogy jobb lesz a napok előre haladtával.
Sziasztok!
Én is azt vettem észre,hogyha valamibe nagyon belekezdett és akkor megyünk enni,akkor nem naygon kell neki.És újabban az etetőszékben is utál lenni.Menés közben enne,de én úgy nem adok neki.
Szió Gondoltam rá,a nagy izgalom:)de ha pl.egyedül ül a földön és játszik nem akar még menni és felállni.
Minden nap olyan 17 -18 óra között bepörög és akkor feláll megy esne de elkapom:)))Szóval valahogy esti szórakozás lett.Nappal taxi tologatás ilyenek.Nem próbál lengedett kézzel menni:)))
Ágiékkal mi van?Nem tudod.
Sziasztok
Nemtudom lehet hogy hülyeség de nemlehet, hogy azért nemeszik Milán, mert most kezd megyegetni és ez teljesen leköti.Én Hannán észrevettem ilyent mikor elindult.Még álmábanis ment volna.
Sziasztok:)))Igen elegük lehet,az evésből.Mondjuk a tea kivezetése jónak tűnik.Verka nektek is a kórház után a leveket letiltották és azóta eszik Zorcsi.
Ági Panki jobban van???????????
Szia!
Ne keseredj el,nekem sem eszik...pedig annyira nagy falánk volt.
Én sem tudom,hogy miért,lehet,hogy már nincs annyi kajára szükségük??
Sziasztok!
Moncsi ez nagyon rossz tud lenni egy anyukának, mondom úgy, hogy azért Zorka egy jó evő, ha kevesebbet eszik is most. Egérnek igaza van, tuti valami "életkori sajátosság" mivel minden azonoskorú gyereknél ezt tapasztaljuk. Remélem hamar viszajön az étvágyuk.
Egyébként C vitamint adok én csak.
Csajok, mizu? Merre vagytok? Betegek hogy vannak???
Egyébként meg, jó reggelt mindenkinek! : )))
Joni visszaaludt, szerintem én is visszabújok még az ágyba, elég kómás vagyok még... : (
: ))) Szia! : )
Ebben a korban kezdenek válogatósak lenni... : ( Nálunk is ez van most... : ((( Állandóan banánt enne...
sziasztok!
MEgint itt vagyok!
En okos inditottam egy forumot,ahelyett,hogy ide irtam volna!
Panaszkodtam,hogy Dani nem eszik...latom,hogy itt is uez megy.
Ma reggel nem evett egy falatot sem,ebedre evett ket gomboc fasirtot pici burgonyaval es gyumivel.
Uzsi semmi...a vacsi meg odebb van...
Szerintetek adjak vmi vitamint neki????
Olyan merges vagyok,hogy nem eszik,de nem tudok mit csinalni,megtomni meg nem tudom mert elforditja a fejet,es nem is akarok harcolni vele....
Bruhuhuuuu
Es ma meg kakija sem volt:-(