2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Gellért már megkapta a 15 hós oltást?
Olyan aranyosak, szépek mind a 3an, jól eljátszanak együtt?
Sziasztok!
Ági, nagyon boldog szülinapot Neked!
Jobbulát kívánok a kis betegeknek.
Suagi, Boldog szülinapot!
Végülis mik voltak ezek a hólyagok a Panna szájában? Milyen betegség volt??
Sziasztok mindenkinek,itt vagyok ám,bekaptunk egy jó kis vírust és nem indult a gép.Most még keresgél és talál is de a legrosszabb kiírtva.
Gyógyulást a betegeknek!
Még mi is azok vagyunk,takony,köhögés,kicsi hörgés(mert a lenyelt takonyka nem akaródzik felszakadni).
A héten azért sikerült megcsinálgatni a nagytakarítást,ablakpucolás,függönymosást.De marad még a hétre is sok tennivaló.De jó időt mond.
SUAGI BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!
Megyek Írok egy pár gondolatot a naplóba is.
Szia. Jobbulást a kis betegnek!!!
Száll a gyógypuszi!:)))
hello!
nalunk is csak annyit mond,hogy kaka meg akkor is,ha pisis:)
Én is sajnálom,de még azt is megmerem kockáztatni,hogy kábszerezett!
Nagyon leépült szegény!A magánytól lett vajon ennyire depressziós?
Zorka is mondja, hogy be a pisinél, erőlködös be a kakinál :)
Hogy vannak a gyerköcök?
Sziasztok!
Husom, imbolygó totyi??? Dehogy ügyes, szép lépések! :))))))))))))) Gratulálok Neki :)))
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
Sziasztok!
A Gellért is ráül, de csak ruhásban. De ha bekakil már mondja, hogy kaka, meg ha bepisil akkor is azt mondja, hogy kaka:)
Tényleg mit szóltok Albert Györgyihez??
Infarktus... azt hittem volna, hogy öngyilkos lesz, és mégsem. Nem szerettem, de azért sajnálom.
Panki is állandóan pakolni szeretne bele, meg tologatja és brümmög is hozzá, még nem igazán tudja mire is való!:))))
De olykor ráül, és pisil is bele, na majdcsak...
Mi sem használunk még!Bár már van,néha ráül,de csakis kizárólag ruhástól,ha pelus nélkül próbálom fél és pityog:((
Elég rémisztő is tud lenni egy bili:))
Én sem erőltetem, inkább Ő :), tudja mire való, ha szóba kerül vagy érzi hogy kell, hozza és mondja be-be :))) csak türelme nincs megülni rajta.
2 éves korig állítólag nem tudatos.