2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
palacsinta!!
Nagy -nagy puszi a kislegénynek!!!!!!!
koszi arik vagyok,de most nagyon magam alatt vagyok:-(((
a fene essen bele meg az ido is rossz,mert egesz nap esik...
Huba is nagyon ügyes, gratulálunk :)
Reméljük nem kiabáltad el :), mindenkinél úgy elhuzódik.
meg,de ajj...mindig olyan szeleburdi...
es mindig megkapom,hogy miert nem figyelek ra jobban...
ennel is? mikor a nap 24 orajabol,19-ben biztos vele vagyok!!! (ezt nem rosszertelmuen)))
Csajok megy a fiam:))))!!!!Ez a mai történés,Istenem ,de jó:))))Szép estét nektek!
Holnaptól jövök :)))
Egyre többet megyeget Huba már kb. 3métert is megtesz egyedül.:) Olyan ügyesen rakosgatja a lábait, nem sieti el az biztos.:)
És a takony is talán múlóban, nehogy elkiabáljam.
Csak ezek a fogak...:(
Gratula minden most járni tanuló fiúnak.:)
Hello-Bello!
Palacsinta!
Milus nagyon ugyike a kepeken ill. a videon:)
Gratulalunk!!!!
Nektek is Allics!
Mas:
Kepzeljetek mit csinalt ma a Gezenguzom!
Beszelgettem anyukamekkal msn-en,kozben a fenekeben voltam Daninak es hopp,lelokte a Tv-t
En ugy megijedtem,hogy elkezdtem kiabalni es racsaptam a kezere...
Annyira sajnalom,lehet kicsit tulzasba vittem,de ebbol barmi lehetett volna...
A tv-nk egy kisebb meretu tv allvanyon van,de mar gondolkodtam azon,hogy felszereltetem Atival a falra...de eddig csak az tartott vissza,hogy meg kell tanulnia,hogy nem szabad utni a kepet,nem nyulunk hozza stb. de ezek utan??
nagyon szomoru vagyok!
Sziasztok!
Allics, gratulálok Árminnak, nagyon ügyi :)
Sziasztok,végre kész vagyok.Du.1 órakor eldöntöttem hogy konyha takarítás,még a lány alszik.Gondoltam 1-2 óra alatt kész leszek,hisz az ember állandóan tesz vesz,takarít a konyhába.
Most végeztem 4 és fél óra.
gyönyörű idő van gondolom mindenki a szabadban.
Husom, ezek immunerősítők, a náthára calcium carbonikumot kapott, de attól el is múlt 3 nap alatt (előtte 5 napig orrcseppet kapott).
A szülésről, nálunk a családban mindenki ilyen könnyen szült, reméltem, hogy nálam is így lesz. Szerencsés vagyok, az biztos.
:)
Nem igazan aggodtam addig amig meg nem lattam,hogy nem csak a metszo kozott van hezag,hanem a ket mellette levo kozott is.
Remelem,hogy ugy van, mint ahogy mondod es majd a fogak osszenyomjak kicsit egymast...
De ha jol tudom akkor itt amugy is fognak f.szabalyzot kapni...(suliban)
taknyos volt mint még soha!
ÉBREDÉS MENTES ESTÉNK VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én beadatom a p.c.
Moncsi, ne aggódj minden kisgyereknek ilyen :)
sok még a hely, majd a hátsók összenyomják :)
Hali
Moncsi Hannánakis nagy hézag van a felső fogai közt pont mint Daninak, pedig ő nem szopiza az uját.Aztmondják, hogy a többi fog majd összenyomja, hát nemtudom.Jó lenne, mert így elég murisan nézki ha vigyorog a kisdrágám.