2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Csajok hétvégén utazunk Zágrábba,de közben megnéznénk a Plitvicei Tavakat.Volt már valaki ott,Micsivel meg tudjuk közeleíteni?
Annyira gyönyörű,de a képeket nézve nem tudom......
Roka!!
Én ezt a verset szavaltam 1x anyáknapján. Tudtad hogy van folytatása??? Az anya válaszol a gyerekének. Csak sehol sem találom:(((
Ohhhh,az nem kifejezés!Mondjuk mostanában a levesek nem nagy kedvencek,ellenben a töltött káposztával!
Én nem hallottam erről!Ne már Áron szőlő nélkül létezni sem tud!
Igen és bármit megeszik már??????
Na amióta láttam a tévében a kisfiút a szőlőszemben megfulladt,láttátok?Most pedig gyűjtenek a szülei..........Azóta kicsit félek a darabostól:(Ilyeneket nekem szigorúan tilos néznem
Moncsi mit volt:)))ott marad örökre!
Na rendes krétával rajzoltam,az éppen törölhető lenne,de ha ilyen sikeres:)))
Jajj,köszi az érdeklődést már teljesen jó:)
Ééééés képzeljétek ma már nem volt kismajmoskodás,tök jól elvolt ha nem voltam a közelébe:))Ez nagy szó ám!!!Le is kopogom gyorsan!KOPP KOPP KOPP
Sziasztok Csajok!
Egér, ügyi vagy, hogy tornázol! :) Joni is a rajzolásban, a madárfészek már nálunk is profin megy.
Mianó, hogy vagytok?
Joni szeret rajzolni! Van zselés zsírkrétája, de a színesceruzákkal is szeret rajzolni. (tettem fel képeket: ))
És Moncsi, Joni már csak nagyon ritkán eszik üveges kaját, akkor is csak a kedvenceit, mint pl. a bolognai spagettiiiiiii. : )
Sziasztok!
Palacsinta merre voltatok sétálni??Csak nem?:))
:)
miért nevettek ki?
:) köszike
azért kértem volna "rendes receptet",mert itt is van ezer,de nem tudom,hogy az omlós,tényleg omlós-e vagy csak odairták:D már jártam úgy,hgy kuka lett...bárrrrr..a kápi fini lett:)
:)
Pedig a pogi csinálás pont a Te naplódból jött:) nálad láttam a darabosnál:D
Hááát,fogj egy könyvet és less,ha másképpen nem megy:) úgyis lehet szépet rajzolni,bár bizti szép volt an apocskád:P
Moncsi én néha szoktam krumplis pogit csinálni, a mindmegette.hu-ról lesem a recepteket.
Jut eszembe, mi is imádjuk a töltött káposztát, csinálok is valamikor :)
ez is érthető!
Nyugodtan lophatsz:) én is most keresgetem,hogy könnyebb legyen vele játszani,szórakoztatni..na meg szereti is ha ilyeneket mondogatok neki:)
bár már van egy rakattal,de azok már ucsik:)
Ügyes vagy! :)
Mi is felbuzdultunk és vettünk zsírkrétát, én ma megpróbálkoztam a cica rajzolásával :), de lehet hogy inkább beee-t kellett volna :(, mindegy Zóra és az apja jól kinevette a macskámat.
Moncsi én még nem csináltam pogit,nem tudok küldeni:(
Jajaj és igen mi még eszünk bébi kaját,de jan 1-től semmit nem kap ilyneket:)Lassan eszik mindent,már nem borzong.
Csajok én a falrafirkában megelőztem Micsit:))))fűrdés előtt kipingáltam a szobáját krétával napocska,felhő,virág:)))na eddig terjed a tudományom.Hálás Micsi nagyon tetszett neki a napocskám húhú
Persze értem., és minden elismerésem a tied.Az én anyum kétóra autó útra van tőllünk de még ígyis nehéz, megvisel, hogy elköltöztek.
Loptam a naplódból nagyon szép a vers.
Lépek aludni még engedi a cica.
Puszi nektek
aranyos vagy:)
Nem, egyáltalán nem könnyű! Az elején nagyon nehéz volt! Nem is értettem miért mondta nagymamám,hogy nem fogom birni,kell,hogy legyen mellettem vki aki segit (fürcsi,kajcsi,éjszaka stb)
Kinevettem őket...aztán végülis volt jó is és rossz is,de azóta már nagyok vagyunk:) és büszkék,hogy sikerült :))
Azért a honvágy még megvan,sőt ünnepek alkalmával meg még erősebb.
A tavalyi karácsonyom nagyon rossz volt ilyen szempontból..sirtam,mert hiányoztak az otthoniak..remélem idén jobb lesz:)
Mondjuk azért jóv olt,csak más szempontokbol!