2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Dokink azt mondta,hogy nagyon sok fiucskának kell ezt megcsinálni.
CSAK azt nemértem minek a van a védőnő amikor terhes voltam minden héten zaklatott és mikor megszültem felénk se NÉZETTTTTTT!!!!
Sziasztok!
Én is mindig aggódok a kuki miatt... A doki nálunk se nézi meg soha, csak a golyócskákat. Legközelebb, ha megyünk mindenképp megnézetem vele. De el tudom képzelni, hogy majd leráz azzal, hogy x idősen kell majd rendesen feljönnie stb....
Sajnálom Bencét, hát mégis kellett, a fene egye meg. Pár nap és jobb lesz, legalábbis annó Daninál a 3.nap már sokkal jobb volt a fürdetés. Pedig csajok 8éve Daninál is becsületesen mostam, felhúztam amíg könnyen lehetett, mégis egyik napról a másikra letapadt egy fél centis helyen, Ő akkor 3éves lehetett.:(
Hubának minden alkalommal ha megyünk ami nálunk havonta van, kérem a dokit nézzen rá jó-e, már unja de már megszokta és mindig megnézi. Nekem is herótom a kukitéma, jó? nem jó? jól csinálom?
És ez egy darabig még marad is.
Puszi Bencének, és neked is anya.
nektek akkor már jó lehet szerintem.
ÉN nemcsináltam jól:((
Hát nem is tudom....Áronnak már kb.a feléig feljön,de nem még nem teljesen a feléig,de már majdnem!
Amúgy vannak akik azt mondják,hogy 1 éves korban kell elkezdeni!
Viszont emlékszem Évke mondta,hogy neki egyszercsak feljött teljesen,még pár hónapos volt Vikó!
Na ezért aggódom én,hogy már 1 éve csinálom és még nekünk nem!:(Lehet nem jól csinálom!
amikor megyünk a dokihoz ő meg sem nézi,csak kibontja a pelust talán hozzányúl,de többnyire nem...
ált-ban a golyókat nézegeti meg..
basszus...
este megpróbálom! nagyon fel kell jönnie??
te is hátra húzod Áronnak??
örökös aggódás az életünk...
Jajj szegényke:((Reméljük minél hamarabb begyógyul és Ő is elfelejti!!
Ez a pöcörőtéma nálam is örök aggódás,hogy jól csinálom e,meg elééggé e.....
Az mit jelent,hogy le volt taoadva??Egyáltalán nem lehet felhúzni??
KELL-KELL!!
Sokat kérdezgettem anyukákat és volt aki nem mosta volt aki igen.
szegénykém!
ajjajjj,most megijedtem én is.Nekünk azt mondták,hogy ne huzogassuk...
KEll??
Sziasztok!
Pösziét hiába mostam mindig,de nemelégé,mert nagyon le volt tapadva.Ma meg jól lehúzzogatták:(((Nagyon rossz volt nézni közbe végig nézet rám keserves sírások közt.Esti fürcsitől nagyon félt tudta,hogy mi következik.kedden megnézik,h szépen gyogyul.
Már nézettem :(((, nem tudnak rajta segíteni :)))
Viccet félretéve féloldalas migrén, már sokmindent sikerült kiküszöbölni amitől erősebb és gyakoribb a fájdalom, de a melegfront és most még a pms is a legrosszabb.
Figyuzzatok!
Valaki mondja már meg mi történt Bencével!!!Légyszi!