2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Most már tényleg itt az influenza járvány.Valahol iskolákat zártak be, és a kórházakban látogatási tilalom lett.
Fél füllel hallottam a híradóból. Fasza :((
Megint megvertek egy tanárt.Örület.
Ide írom,hogy mindenkinek meglegyen.
LÁNGOS:
1 kg liszt
3 doboz kefir
2 dl tej
2 tojás
5 dkg élesztő
2 kávéskanál só
A mennyiséget meg lehet felezni,mert ebből az adagból jó sok jön ki.Én mindig a felét csinálom.
Az élesztőt a tejben pici cukorral megfuttatjuk, majd összekeverjük a liszttel, kefirrel, tojással, sóval.
Jól kidolgozzuk és a hűtőbe rakjuk,másnap (én már aznap délután)bő forró olajban sütjük, vizes kézzel formázzuk.(Nekem nem lesznek nagyobbak mint egy cd.Jobban nem tudom kinyújtani őket.Fontos a vizes kéz.)
Feltétként + fokhagymás tejföl + füstölt sajt.
2-3 napig eltartható a hűtőben.
Igazi piaci lángos.
Frissen a legjobb.
Jó étvágyat :)
Sziasztok!
Szokott valaki kenyérgéppel kenyeret sütni??? És ha igen, akkor csináltatok már olyat, hogy az első dagasztás után kivetéttek és a sütőben sütöttétek meg??? Zsemlécskét szeretnék sütni gyermekeimnek:D
Ha már vatikáni kenyérsütésről és lángosról volt szó:D
Kittys! Kérhetném én is a receptet:D
Mianó! Ma nálatok jártunk:D Videónézés közben:D "Az igy ketyeg az órá"-t Dávidnak szavaltam régen, mert nem tudtam, hogy énekelni is lehet... mostmár ezt is tudom köszi:D Sokat fogunk hallgatni, hogy megtanuljam:D
Suagi! Hát én is elképedtem Panna mutatványán:D Pedig Emma is ilyen mászós tipus, de ilyet azért még nem produkált, igaz nincs hintalovunk...
ÓÓÓÓ és csak most mondod!!!!:((((
AZONNAL kérném szépen..............juhujjj!Annyit próbáltam,de vagy mindig összeugottak,vagy ttúl száraz lett belül...............Köszönöm !!
Na jól kibeszégettem magm.:)
Megyek kelteni, sztok anyákok ahogy Miano mondaná!:))
Jobbulást, nálunk az egész család már 2.hete taknyos, és se rosszabb nem lett, se jobb. Bár talán már kikopunk.
Csajok sterilizálom ám magam kovászolás elött, úgyhogy bacit nem küldök.:))
Én meg csak megint lesek itt a fogszámoktól.:(
Mi most várjuk a 3.-at.:)
Én is rossz gyereket akartam......na de ennyire:)))
örülj,hogy Micsi nem idegel ki.Kis cuki pofim.Pár napra elcserélném Noelra.
Vagy ha összezárnánk őket,lehet átvenné Noel örültségeit ??
palacsinta nekem egy jó lángos receptem van.Kefirből.Több napig is eláll a hütőben és csak annyit kell kivenni belőle amennyit ki akarsz sütni.Olyan mint a piacos lángos.Megkenem fokhagymával és tejföl + füstölt sajt.Isteni.
El sem hiszem, ma épített a fakockákkal, persze csak azért mert kiságyfogságra :) itéltem, amig porszívóztam.
Ne félj, nem lesz semmi gond, Ő könnyebben veszi szerintem, a többinél is így volt :))))
Szió:))na a mondókázás nem fenyeget inket sem:))sem röhög és ha "véletlenül"hülyeségeket mondok akkor ráncolja a szemöldökét.Na de ha ismeri,miért nem akarja mondani:))),nem!
Micsi olyan kis srtéberalkat lesz.........húúú semmi rosszat ne akar csinálni:)Ja egyszer felült az asztalára Mikolcon,emlékeztek azt le is fényképeztem:)Többet soha!
Mindenki azt mondja,majd elromlik,de mikor?????
Szerintem meg így marad,mert én egy rémet szerettem volna:))))))így kell nekem mi?
:))))Először vele kezd,és a játékokra irányítsd:))))
Húúú a szemfogaktól trosálok nagyon.Majd kávézok:)))
m ,jkm, mk
000000000000 ű
Tényleg nagyon hajmeresztő Panni:)De cuki nagyon:)
Nekem Áron a konyhába a székre onnan az asztalra,utálom nagyon,mert félelemérzet semmi:(
De ha másnál látom videón,azon tudok mulatni:)Jaj csak le ne essenek!