2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Mianó nem is mondod a szemfogat??? :)))))))))juhhéé..........
Csajok én egyszerűen nem tudok betelni ezekkel a gyerekekkel.Naponta többször megnézem mindenki képét a naplókban.Annyira szépek,egytől egyig.És az a furcsa,hogy nem csak az enyém tetszik nekem,hanem mindenkié :)))
Melyik a Tommee-s:)))))))))))))
Jaj de jó,akkor veszek.
Nekünk még 1x sem ázott át éjjel.Remélem nem is fog.
Én is szeretem amióta oldalt gumis.
2899 Ft.46db van benne.
De lehet,hogy az active baby db számra olcsóbban jön ki nem tusom,én azt nem szoktam annyira nézni csak,hogy olcsóbb.
Amúgy mi még Huggiest is használunk csak mostanában nincs a DM-be.Az olcsóbb.
Szinte 100%, hogy balkezes. Ha odaadok neki valamit mindig bal kézzel nyúl utána. Még akkor is, ha direkt a jobb kezéhez teszek valamit, inkább keresztbe átnyúl... Ha jobb kézbe vesz valamit, akkor is átveszi balba... De tisztában vagyok vele, hogy ez még változhat. Csak meg akartam könnyíteni a dolgát. : )
Hol keressek balkezes evőeszközt?
Amikor 1x alszik Noel akkor őt is csak lerakom és alszik egyből.De csak 1,5 órát,egész nap.
Kis ügyik.
:))
A délutáni elaltatás annyiból áll,hogy beteszem a kiságyba beveszi a cumit oldalra fordul simizek 2öt a fejét és alszik is.
Ilyenkor fáradt,mert ugye ő reggel felkel és ilyenkor alszik először napközben,és utoljára:D
Még nem.Az melyik fajta??
Az Aventos?? Csöpögésmentes??
Nem tudom én ilyet szoktam venni,mert ez olcsóbb,nem?
Még egyszer nem volt baleset.
Ez 4+ 9-20 kilóig van.
Dehogy van lemaradva!Ki ne találd már!Cumisüveg és kész,mi van akkor.Nincs semmiről lemaradva!
Sportkupakot próbáltál már?Az olyan érdekes volt Áronnak:)