2001-2003-ban született gyerekek anyukáinak pletyó fóruma (beszélgetés)
valami hasonlóra vágyom én is!!de ez csak álom:((
pedig tudnék mit kezdeni ott!:)))
el is hiszem!!
Ádit nem engedem egyedül,majd talán jövőre.
de a múlthéten paradicsomos húsgombócot csináltam és nem volt itthon krumpli és mondtam menjen le a zöldségesbe.Ügyes volt le is ment:))Úton nem kell átmennie,és itt a ház mögött a játszónál végig tud menni a járdán.
igen ,mert erős volt, sajnos ez így szokott lenni, akiről nem is gondolnád hirtelen elmegy, vagy lerobban.
Apósom is ilyen, de most beteg lett.
Nagy út előtt áll szegény:(
lottóz:)))
még hátha összejön!
Nekem is ez a vágyam...egy ház nagy kerttel.
jó időben kinn főznék, a gyerekek játszanak, Apa meg hozza nekem a koktéloknak:)))
Elhiszem:(
én is minden délután mentem Evelin-ért a suliba, a kicsivel.
De múlt héten ő maga kérte, hadd jöjjön haza az osztálytársaival a suliból, vigyázni fog nagyon.
Már volt egyedül a közeli boltban, a profiban is, így el merem engedni...de folyton az ablakban lógok.
aggódom azért:(
hát igen!el tudnék viselni egy szép házat kerttel és medencével:)))
reggelente friss erdő illat,madár csicsergés,kerti reggeli!stb....szép álom:((
Tardoson laknak rokonaim.
Szeretek arrafelé menni, szép a táj.
Tarjánba is jártam már, szép falu.
hát igen:))
Basszus semmi kedvem kimenni ilyen hóban fagyban:(((és dekkolni a buszmegállóban:((UTÁLOM!!
ez nagyon szomorú.
Apukád fiatal volt még nagyon:(
Nagyon dúrva!!egyik pillanatban még beszélsz valakivel aztán bármikor meghalhat.
Nyáron voltunmk Tarján felé autózni a párommal és néztük milyen szép házak vannak ott.Meg Tartdoson és Héregen.jó lenne arrafelé valami szép kis házikó:)))
Rendben szólj csak.
a száma még a régi.
nem vettem tolakodásnak:)
tényleg kicsi a világ:)
Meg tudlak érteni.én 4 év alatt elvesztettem mindenkimet:(
2000 dec 30-án nagymamám halt meg.anyu 2002 nyarán.Apu 2004 dec 18-án és 23-án volt a temetés:((
Kemény volt.
Közben a volt férjem anyukájának volt az ujra temetése és egy hét múlva meghalt a nagymamája.Meg annak a testvére.Én az elmúlt években csak temetésre jártam:((
Igy van!:)Eddig még rendben van minden:)))de ha lesz valami ugyis őt hivom!De remélem még sokára lesz mert akkor tégláig lett verve minden és az egész rendszer az össze cső ki lett cserélve..nem kis meló volt!
De egyébként ne tarts tolakodónak csak különleges neved van és ezért emlékszem rád és a tesódra.
milyen kicsi a világ?:)
és jól dolgozott?
Az nem semmi:((
anyu kórházmban halt meg és őt is boncolták:(
az kemény pillanat lehetett:(
Anyukám is 19 volt, mikor meghalt autóbalesetben az öccse, ő azonosította. Mert a drága mama akkor sem volt ott:(
Huuu az kemény:(((
Én megnéztem anyut a temetés előtt hogy elbúcsúzzam tőle.Nyár volt.Ennél többet nem kell irnom gondolom:(mint egy baba a kirakatból,olyan volt:(((soha nem felejtem el:(((