2 éves kutyus megszokja az új gazdit? (beszélgetés)
Köszönömöm!
Törődésből nem szenvedne hiányt.Munkám által nem igazán lenne magára hagyva,mert míg én dolgozok párom itthon van,úgyhogy nem hagynánk magára nap közben.
Már várom,hogy lássam...hetek óta bújom az internetet a kutyus miatt.
mindkettőtöknek
én mindig azt mondom, hogy egy kutyusban soha nem lehet csalódni,
a yorki pedig egyébként is olyan mint egy kisgyerek, gondoskodni kell róla
a mi kis yorkink is 2 évesen került hozzánk, kimenekített gyönyörű kis kutyus
annyira hozzánk szokott, hogy ha egyikünk nincs akkor egyfolytában annak a nyomában van aki itthon van, akkor nyugodt ha mindketten itthon vagyunk
nagyon-nagyon hálás, szerető kiskutyus
bujik,játszik,hunycutkodik, ha nem figyelsz rá egy picit, akkor addig pörög-forog körülötted, amig nem játszol vele egy kicsit
ha jó gazdi leszel,akkor imádni fog a kutyus,
persze ez kölcsönös
kívánok hozzá sok örömet :)
Kénytelen lesz!
Majd összeszoktok! :)))
Ha úgyis kutyát szeretnél, ez a legjobb megoldás neked is és a kutyusnak is.
Biztosan elfogad.
A yorki annyira, de annyira tud szeretni!
Ha mégse, szívesen leszek a gazdája helyetted!
Köszönöm a válaszokat!
Mondjuk most nem igazán van törődve vele,sőt...a jelenlegi gazdája nagyon túl akar adni rajta,mert nem tud vele mit kezdeni,mivel a lányától maradt rá,aki elköltözött más országba,így nem kellett már neki(érdekes)...
Rengeteg költséget meg is úsznánk,mert amúgy január folyamán terveztem venni egyet,ami itt külföldön 300eurótól kezdődik.(ez amit ide akarnak adni,annó 700eurójukba került)...
Úgyhogy lehet élek a lehetőséggel és megnézem milyen és hogy hogy viszonyul hozzám és ha minden rendben van,akkor örökbefogadjuk.
Röviden:
Nagy hezitálás után végül a Yorkshire mellett döntöttünk,mivel hipoallergén,így allergiások is tarthatják.Van is egy ismerős,akinek nincs ideje rá és már többször is felajánlotta,hogy nekünk adja.Ivartalanítva,csippelve,oltva van.Csak amiatt aggódok,hogy vajon igazi gazdinak fog majd tekinteni idővel,vagy megtart egy bizonyos távolságot...
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő kell, hogy megszokjam a fogkoronámat?
- Mit csináljak, ha a kiscicám fél és morog, fújtat, elbújik? Hány nap mire megszokja a gazdiját?
- Befogadtam egy majdnem 9 hetes cicát, mennyi időbe telik amíg megszokja az új helyét?
- Mennyi időre van szüksége egy 4, 5 éves gyereknek hogy első szemüvegét megszokja?
- Mennyi idő kell egy kutyusnak, hogy megszokja az új helyet?
- 5 hónapos baba megszokja még a járókát?