Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » 2 éves kutyus megszokja az új gazdit? fórum

2 éves kutyus megszokja az új gazdit? (beszélgetés)

1 2
16. cc7a88f96d (válaszként erre: 13. - Kleeri)
2014. dec. 22. 19:00

Köszönömöm!

Törődésből nem szenvedne hiányt.Munkám által nem igazán lenne magára hagyva,mert míg én dolgozok párom itthon van,úgyhogy nem hagynánk magára nap közben.

Már várom,hogy lássam...hetek óta bújom az internetet a kutyus miatt.

15. kleeri (válaszként erre: 14. - Cc7a88f96d)
2014. dec. 22. 18:59

mindkettőtöknek

én mindig azt mondom, hogy egy kutyusban soha nem lehet csalódni,

a yorki pedig egyébként is olyan mint egy kisgyerek, gondoskodni kell róla

2014. dec. 22. 18:58
Lelkileg is jót tenne szerintem.
13. kleeri
2014. dec. 22. 18:57

a mi kis yorkink is 2 évesen került hozzánk, kimenekített gyönyörű kis kutyus

annyira hozzánk szokott, hogy ha egyikünk nincs akkor egyfolytában annak a nyomában van aki itthon van, akkor nyugodt ha mindketten itthon vagyunk

nagyon-nagyon hálás, szerető kiskutyus

bujik,játszik,hunycutkodik, ha nem figyelsz rá egy picit, akkor addig pörög-forog körülötted, amig nem játszol vele egy kicsit

ha jó gazdi leszel,akkor imádni fog a kutyus,

persze ez kölcsönös

kívánok hozzá sok örömet :)

12. Anyagi
2014. dec. 22. 18:55

Kénytelen lesz!

Majd összeszoktok! :)))

Ha úgyis kutyát szeretnél, ez a legjobb megoldás neked is és a kutyusnak is.

11. 4c3a5e5783 (válaszként erre: 5. - Cc7a88f96d)
2014. dec. 22. 18:50

Biztosan elfogad.

A yorki annyira, de annyira tud szeretni!

Ha mégse, szívesen leszek a gazdája helyetted!

10. andi6020 (válaszként erre: 5. - Cc7a88f96d)
2014. dec. 22. 18:35
Persze, simán.
2014. dec. 22. 18:16

Köszönöm a válaszokat!

Mondjuk most nem igazán van törődve vele,sőt...a jelenlegi gazdája nagyon túl akar adni rajta,mert nem tud vele mit kezdeni,mivel a lányától maradt rá,aki elköltözött más országba,így nem kellett már neki(érdekes)...

Rengeteg költséget meg is úsznánk,mert amúgy január folyamán terveztem venni egyet,ami itt külföldön 300eurótól kezdődik.(ez amit ide akarnak adni,annó 700eurójukba került)...

Úgyhogy lehet élek a lehetőséggel és megnézem milyen és hogy hogy viszonyul hozzám és ha minden rendben van,akkor örökbefogadjuk.

2014. dec. 22. 18:12
Természetes igen, ha jól bánnak vele. Nekem több kutyusom is volt/van, melyeket az utcáról fogadtam be.
7. simple (válaszként erre: 5. - Cc7a88f96d)
2014. dec. 22. 18:11
Ha úgy viselkedsz, akkor minden további nélkül igazi gazdinak fog tekinteni!
6. simple (válaszként erre: 1. - Cc7a88f96d)
2014. dec. 22. 18:11
Persze, hozzámkerült egyszer 8 éves kutyus is, hamar megszokta az új helyét és boldog volt. :)
2014. dec. 22. 18:10

Röviden:

Nagy hezitálás után végül a Yorkshire mellett döntöttünk,mivel hipoallergén,így allergiások is tarthatják.Van is egy ismerős,akinek nincs ideje rá és már többször is felajánlotta,hogy nekünk adja.Ivartalanítva,csippelve,oltva van.Csak amiatt aggódok,hogy vajon igazi gazdinak fog majd tekinteni idővel,vagy megtart egy bizonyos távolságot...

2014. dec. 22. 18:08
Személyes tapasztalatom...: Hát változó, mi annó fogadtun örökbe egy 3 éves Bull terriert, vele nem volt gond hamar megszokta a helyet, mondjuk az előző gazdája nem bánt vele túl szépen, úgyhogy megváltás voltunk a számára szerintem. A párom ugyan csak elhozott egy idősebb Bull terriert (igaz menhelyről), na ő vele már nehezebb volt, az első napokban nem állt fel, nem evett csak feküdt, szerintem sok volt neki, amúgy is egy út mellett találtak rá az állatvédők, szóval szegénykém nem csoda, hogy "depressziós" lett. De pár nap után megszokta az új környezetet és nem volt vele baj. Szóval szerintem nem lesz probléma csak az elején még ne nagyon hagyják egyedül, míg meg nem szokja az új környezetet, és minél több időt töltsenek az új gazdik a kutyussal, akkor szerintem semmi baj nem lehet, és hamar megszokja új helyét :)
2014. dec. 22. 18:07
Mi is ennyi idosen hoztunk menhelyrol kutyat, masnapra megszokott.
2014. dec. 22. 18:03
Szia simán én 5 évesen hoztam a bullmasztiffomat és imád minket
2014. dec. 22. 17:56
Van valakinek saját tapasztalata?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook