2 éves a babád? Ide veled... (beszélgetés)
Az én kisfiam most múlt kettő, és ő is szeret "olvasni". Egy kicsit gyors a tempója, de azért lehet követni. :)
És való igaz, néha jól esne, ha nem csak a gyerekek hogylétéről érdeklődnének, hanem rólam is. Nos, hogy vagy? Milyen a mai napod?
olvas?miket?mert mi még csak nézegetjök a könyveket és az ismerős állatok hangját utánozza.
néhány szót pötyörészik.
De megért mindent és Ő is megérteti magát.
Bár huzamosabb ideig csak a nagy puzzle érdekli.mert ha elmondom neki mi van a képen szinte mindet a helyére teszi.pedig 24 db-os.
igényli a társaságot és szeret a szabadban lenni.Nagy a mozgádigénye.
Gondoltam indítok egy ilyen fórumot is.Itt megoszthatjuk kissebb-nagyobb gondjainkat,örömünket stb ami a 2 éveseinkkel kapcsolatos,vagy akár velünk.Mert velünk vagy magunkkal nem is törődünk,törődnek...Pedig néha jól esne,ha valaki csak úgy megkérdezné,hogy Te hogy vagy?!A 2 évesek meg egy csoda világ...
Nekem 2 éves lesz a fiam, félig egyedülálló szülő vagyok,albérletben lakom, és dolgozom a gyerek 1 éves korától.Viszont a gyerekem gyönyörű,okos és állandóan "olvas"...:-)))
Írjatok,hogy mi újság!
További ajánlott fórumok:
- Hanyadik héten szültél? És milyen súllyal született a babád?
- Elvetetnéd, ha még időben kiderülne hogy súlyosan beteg a babád?
- Hány hónapos és mennyi a súlya a babádnak?
- Ha az örökbeadáson gondolkozol, és te szeretnél családot találni a babádnak írj ide kérlek!
- A te babád mit mikor kezdett el csinálni? (fogzás, mozgás, evés...)
- Egy éves, vagy akár kisebb babádat milyen szappannal fürdeted/néd? Kecsketej szappannal pl. lehet?