17. ker.-ben találtunk egy kutyust (beszélgetős fórum)
Áhhh én tuti elsírtam volna magam!!! ;( :))))
jahjjj tiszta megnyugvás!!!
annyit gondolkodtam, hogy lehetne őket hazajuttatni! :))
s lám!! megoldódott magától! :)
hehhe.. nekünk is kutyát kéne menteni! :D
jó helyre került volna akkor is ha nem találjuk meg a gazdáját.. maradt volna nálunk :)))
de akkora volt az öröm, azt látnotok kellett volna, annyira boldoggá tettek, majdnem elbőgtem magam :))
minden jó, ha a vége jó!
jahjj de jó! :D
a lényeg , hogy meglett a gazdi! :))
Yupppiii mindenki hazakerült!! :D
szuper!!! :))
s hogy talált el hozzád a kutyus gazdija?
plakátoltatok? vagy a neten látta a hirdetést?
Írtam a kishercegeseknek, hogy meglett a gazdi! :)))
jahjj annyira örülök neki!!!!! :)
:DDDDDDDDDDDDDDD
Jahjjj de örülökkk!!!
nagyon boldog vagyok, hogy hazajutottak a kutyusok! :D
És köszönöm nektek, hogy befogadtátok Őket! és enni, inni, meleget kaptak tőletek! :-*
Meglátjátok!
Jó dolgot tettetek, meglátjátok, hamarosan veltek is jó dolog fog történni!!!! ;)
Juhhhhjj! :D
de jóóó! :D
értesítsetek légyszi, mi lett vele!! :)))
igen, én is szóltam Csorocsajnak, hogy kéne róla jobb kép! :)
Sajnos várható volt:( Én közvetlenül 2 eltűntről és egy találtról kaptam értesítést.
Viszont fénykép alapján rengeteg kutyát sikerült beazonosítaniuk a lányoknak, így Budapesten sok kutya 24 órán belül az Illatos útról (ami nem menhely!) is haza kerülhetett. Olyanok is vannak, akik a saját kutyájuk keresése közben fogtak be másik kutyát és vitték haza ideiglenesen, a gazdi előkerüléséig.
Nos, aki a kisherceg.net-re pakolja, az tuti nem másolta be a netboard-ra, tegnap este 19 órakor ennyit írt:
Eddig én is pakolgattam a kishercegre.net-re , de már én sem látom át az egészet...pár óra alatt akkora kavar lett itt(vagy csak az én fejemben :D ) hogy nem tudom követni a dolgokat (főleg az elérhetőségeket)
Aki úgy gondolja, az privátban küldje már el a hirdetéseket, de csak olyat kérek, ami biztos, azaz van hozzá elérhetőség és valaki már befogadta!!! Ha pedig meglett a gazdi/kutya azt is jelezzétek, kérlek!
Úgyhogy onnan biztos nem került fel a hirdetés.(Hacsak valaki más nem írta be...) Próbáltam átolvasni, de kb. 600 bejegyzést kellene újra végig néznem, hiába olvastam folyamatosan, sajnos nem emlékszek mindenre:(
Tehát az ajánlatom továbbra is áll, ha kell valakinek segítség, akkor a netboardra felteszem, de ehhez több információ kell, mint amennyit itt megtudtam.
Segítségként egy "kérdőív", amit értelemszerűen kell kitölteni; az egyéb rovatban feltüntethető az esetleges különleges ismertetőjegy (pl. műtéti heg, felemás szemszín), tetoválás szám, nézettek-e a talált kutyában chipet, stb
Bejelentő neve:
Kutya neve:
Fajta:
Neme:
Kora:
Színe:
Hely:
Helyileg hol van elhelyezve:
Mennyi ideig tudja tartani a kutyát:
Dátum:
Telefonszám:
e-mail cím:
Egyéb
Elvileg felteszik. A szilveszteri rohamban a netboard-ról tette át a kishercegre a hirdetéseket az utóbbi tulajdonosa. Aztán belekeveredett, mondta, hogy már nem bírja követni... Úgyhogy ezután passz, hogy felkerül-e a netboardra.
A netboardot biztosan olvassák az állatvédők. A kisherceget szerintem nem...
További ajánlott fórumok:
- Egymásra találtunk?!
- Árva fiókát találtunk!
- Lakást szeretnénk bérelni, de amit olcsón találtunk lehetőséget, ott a címkiadásért 7000 Ft-ot kell fizetni előre
- 13 éves lányom nyakán tegnap este csomót találtunk:-'(
- Kisőzikét találtunk, hogy gondozzuk, hova vigyük?
- Tudja valaki, hogy hány kilóras fogyott le Gáspár Evelin? :) Nem mennyit! Tippeltünk, de nem találtunk ilyen infót.