Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 1. osztályos bizonyítvány! fórum

1. osztályos bizonyítvány! (beszélgetés)

1 2
11. libikóka (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2024. jún. 27. 10:40
Te tudod mit szeret,,és inkább úgy gondoltam mikor van ilyen bentmaradós nap,,kicsit leültök és amit szeret elmolyolgattok,,kicsit irányítgatni a figyelmét finoman.
2024. jún. 27. 10:34
Lehet, hogy még egy évet tarthattam volna oviban, hiszen májusban született!
2024. jún. 27. 10:33

Én nem aggódnék ezen!

Az én fiamnak azt írták bele az elsős bizibe, hogy sokat késik. Meg is kérdeztem a tanárnőt, hogy ezt vajon, hogy csinálja a fiam, amikor minden reggel fél 7-re beviszem és 8-kor kezdődik a tanítás? Erre azt mondta, hogy az óraközi szünetek után szokott elkésni, mert későn egy el pisilni.

A véleményem az, hogy ezekre a problémákra a tanítónak kell figyelnie, és neki kell a gyerekeinket irányítani/nevelni, hogy megtanulják ezeket.

Beszéld meg a tanítóval, hogy figyeljen a gyerekre, mert bár te beszélsz erről vele, de napközben nem vagy ott, hogy figyelmeztesd erre.

Én is ezt tettem. A következő évben már nem késett;)

2024. jún. 27. 10:31
Szerintem ez teljesen természetes ebben a korban. Inkább azzal van baj, hogy elvárjuk a gyerektől, hogy jól "beidomítva" ülje végig az egész napot egy széken.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 94a06e9696)
2024. jún. 27. 09:42
Megkérdeztem, azt írta, hogy nem tudja miért megy ennyiszer wc-re, szerinte izgul! Még kezdő!
6. 94a06e9696 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2024. jún. 27. 09:28

Miért nem a tanárnőt kérdezed meg?

Mondjuk nálunk elsőben már nem járkáltak a gyerekek pisilni,hiszen 45 percet ki kell bírniuk. Egyébként még két elsőst sem lehet összehasonlítani, ha az óvodában nem voltak elvárások...

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Libikóka)
2024. jún. 27. 09:06
Megpróbálom, de nem szeret itthon ilyen dolgokat csinálni, mondjuk rajzolni meg festeni az iskolába se!
2024. jún. 27. 09:04
A félévibe is beírta, de azóta nem mondta! Annyit mondott vagyis írt, hogy gyakran kijár pisilni, de ezt is csak "véletlenül" említette meg! Amúgy még pályakezdő!
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. jún. 27. 09:01

Szerintem is ha nagy gáz lenne szólt volna évközben,,,egyébként ha belegondolok,,vagy akár te is,,hányszor volt hogy csak testben voltunk ott egy órán.

Persze figyelj oda,,próbálgasd a szünetben,,adj neki kis "feladatokat",,rajzoljatok,,kirakózzatok, olvassatok,,stb.

2024. jún. 27. 08:51

Első osztályos korban még gyakran elkalandozik a gyerek figyelme. Önmagában ettől még egyáltalán nem biztos, hogy figyelemzavaros. Persze nem kizárt.

Ezt a tanító néni tudná megmondani. Gondolom, ha ez állandóvá vált volna, akkor már év közben is jelezte volna a tanító néni.

Ezek az írásbeli értékelések inkább tájékoztató jellegűek. Kár, hogy nem tudtál rákérdezni a tanító nénitől, akkor előbbre lennél. Így csak a bizonytalanság marad, mert a tutit senki nem fogja tudni megmondani.

Azért emiatt ne izguld végig a nyarat.

2024. jún. 27. 08:32

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a bizibe beírta a tanítónéni, hogy a figyelme elkalandozik órán! Lehet, hogy figyelemzavaros?

Köszi!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook