07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Dejó!Akkor mostmár átunk naplót is meg Te is sűrűbben jössz?!
Mi jól vagyunk,köszi.
Contu, mikor raksz fel képeket?
Lau is megy bölcsibe valamikor? Vagy meg tudod oldani munka mellett a felügyeletét másképp?
Ez ilyen félreérthető,hogy "Jó éjszakát Nektek is" ??? :)
Már párszor visszakérdeztek rá,de szerintem helyes a mondat,mert azért Nektek is,mert Ő jó éjszakát kivánt Nekünk.
Na ezt jól leírtam mi? :D
Jobbulást a lurkóknak! Ezek szerint gyakrabban fogsz jönni? :)
Mi jó vagyunk. Lilien picit szipog, de nem komoly. Én belevágtam a diplomamunkám elkészítésébe, ismét, de ez már végleges:)) Szombaton megyünk Pécsre a konzulensemmel talizok.
Sziasztok csajok! :)Végre jó a gépünk!
A gyerekek kicsit köhécselnek, de nem veszélyes. Ma már jól voltak tulajdonképpen. Ti hogy vagytok?
Miért, Te is mész?
Nekem még maradnom kell mert a lüke macskánk most kéreckedett ki vécézni, megvárom, hátha vissza akar jönni a meleg lakásba:)
Szia!!!
Hogy vagytok?Mizujs Veletek?
Nekem is jön még pár csepp tej, pedig júniusban hagytuk abba a szopit.
Jó éjt Zelma!
Nem tudom, de lángol még a hajam is tőle..:)
Na megyek mert leragad a szemem...
Ja, Szilvi!
Nem telítődnek, mert már mi csak eset szopiztunk anno, és így hogy elfordult az a pár csepp ami addigra beállt, az már nem olyan tetemes mennyiség.
Viszont, ha most is megnyomo, akkor még jön belőle.
Jó éjt Neketek!
Azok tényleg jók. bár nekem valami más van, de gyógynövényboltban vettem.
Tényleg, a paprikakrém zsírégető hatású is, nem?
Nem semmi,hogy csak igy...
És nem telitődnek a cicieid?N fájnak vagyg valami?
Én el nem tudom képzelni,hogy mi lesz velük vagy hogy kell ezt csinálni hamár nem kell vagy nem akarom.
Igen hallottam olyanról is,de Nálunk nem lehetett kapni ezért Én gyógynövényboltban vettem paprikakrémet.
Baromira égetett azt tudom,majd ha már nem szoptatok elkezdem használni,mert álítólag jó.
nem semmi nincs az elején, csak kozmetukustól lehet rendelni.
Vajszínú pumpás flakon, rajta egy zöld felirat, ILCSI SZÉPÍTŐ FÜVEK paprika krém...csak természetes anyagokat tartalmaz
igazad lehet, ezért nem mertem csak asszem egyszer kentem be magam vele.
Viszont egy hete, mióta Milán már cikinek érzete a szopit:(((, azóta kenem magam mint aki nem normális...:)
Az melyik amin paprikák vannak az elén?
Itt is reklámozta az oldal régebben