07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Igen, nem is gondoltam volna, de tényleg. Pedig nagyon ritkán írok bele. Csak péntek óta már 34-en. :) Akkor még 990 volt. Gondoltam mára kb. eléri az 1000-et, aztán ahogy megnéztem, leesett az állam. :)
Na pusza, majd még jövök. Gép bekapcsolva, úgyis jövök megyek majd. Meg amúgyis küldök cuccokat az apukám gépére. :)
Igen. De a biztonsági fürdetőt abba is le lehet tapasztani, meg hát úgysem hagyod egyedül, míg pancsizik. :)
Ja, és Árminnak boldog 6. hónapfordulót! :)
Most megyünk ki, úgyhogy elköszönök, majd még belesek. :)
Szia!
Nagykádba fogjátok fürdetni?
Az az igazság hogy már mi is kinőttük a kádat egy ideje,de én addig nem akartam nagykádba fürdetni amíg nem ül egyedül biztonságosan.
Szia TEreza!
A kisbaba széklete még mindig szurokmázas, 2-3óránként kap cicit.
szia!
Mi most veszünk egy asszimetrikusat, mert az egyenlő oldalú nem fér be... Marci kinőtte a babakádat, s most csak zuhanyfülkénk van. :)
Sziasztok!!
Nálunk is csodaszépen söt a nap:)
Megyünk is du csavarogni.Tegnap annyit mentem,hogy vizhólyagos lett a kislábujjam.
Helló csajok!
Voltunk ortopédián, soron kívül fogadtak...
Semmi baja Panni csípőjének, a ráncasszimetria nem mindig jelent problémát. Egyik oldala sem kötött. Egy hónap múlva amúgy is menni kell a 4 hóanpos kontrollra, akkor újra megnézik. :-)
Mindenki jól van? Csodás idő van ma is.
nem tudom még töltik a képeket :))
Tereza én sarokkádat olyan extrát:)
Szia Manna
Árnyékban van nálunk 13 fok. Én is kimegyek, kiviszem a tököst, aztán a hátsó ajtón beszaladgálok a mosókonyhába, és mosok, teregetek. Aztán, ha elalszik, nekiesek egy-két ablaknak... tisztítószerrel, természetesen. :)
Még a függönyöket is ki kellene mosnom. Este az egész lakás tök jó illatú lesz. :)
Még nem lehet szavazni, nem enged...:(
Még mindenkinek 0 szavazata van, mikortól lehet pontosan? Mert ha már ma lehet, akkor délután szavaznék a szüleim gépéről is. :)
Cső csajok!
Most bekukk, de látom nincs nagy mozgás... Hiába, gyönyörű idő van odakint, gondolom mindenki a szélrózsa minden irányában jár. :)
Én is csak néha fogok belesni, mert mi is készülünk kimenni az udvarra, csak van a tv-en egy kis licitálnivalóm fél tizenegykor.
Addig lehúzom az ágyneműket, kimosom, beszárad, este kivasalom, hmmmm.... Imádom az illatát ilyenkor. Tudom, ez az allergiásoknak nem igazán jön be, de szerencsére én nem vagyok az. :)
Délután megyünk apukámat köszönteni, ma van a neve napja (meg persze az ő névnapja)! :)
Jut eszembe!
CONTU: FÉRJECSKÉDNEK IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! Remélem már összepakolta a gépeteket, most nem akarok visszaolvasgatni, nem tudom, jártál-e már erre az elmúlt napokban...
Na, egyelőre ennyit. Majd még belesek. :)
Sziasztok mátol lehet szavazni egy hétig nézzd meg a babákat és ha ténleg mi vagyunk a legszebbek(de mi vagyunk..legalábbis nekem)akkor szavazz egy gépről lehet több e-mail cimmel szavazni de csak nagyobb szünetekkel,mert különben kizárnak minket.Itt a link ha nem jön be rögtön Lídia akkor a 107.baba:)
Köszönjük előre a szavazatokat:) [link]
Jo reggelt mindenkinek:))
Ibi levan irva valahová az oldalon mekkora videot lehet feltölteni:)
Szia drága Pippokám üdvözlünk itt a "malackák között téged és Dalmát is mégegyszer Gratulálok !!
Tereza mi is költözködünk ugy szeretnék kertet,kiscsuzdát,hintát,homokozot,kismedencét:))
Manóci az biztos gyönyörű lesz minhármotoknak az első közös külföldi nyaralás:))
Igen, de az 3 napon belül kétszer. Meg azért akármilyen kényelmes is a biztonsági ülés, egy kisgyereknek az baromira hosszú. Csak azért mondom, mert mi rengeteget utaztunk a barátnőmmel. Az ő lánya akkoriban 18 hónapos volt. Heti rendszerességgel autókáztunk el 3-4 órányi távolságokra. Ha ennél is messzebbre mentünk, akkor bizony egy idő után nagyon kényelmetlen kezdett lenni az ülés és eltört a mécses.
Remélem, ti nem jártok így!