07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Ó Manóci, ezt a vizet, ami nálunk a csapból jön még én sem iszom meg, nemhogy a kisbabámnak odaadjam! Így inkább maradok az ásványvíznél!
Tényleg Mianó, van Jana víz is! :)
Az a baj,hogy mióta itt Miskolcon balhé volt a vízzel,ne szivesen adnám a gyereknek:((Forralás ide vagy oda!Én sem iszom meg!
Állandóan hypó szagú,sokszor büdös,sárga!!!
Milyen igaza van!!!
Szerintem is a csap víz a legjobb!!
Ha már szavazás, akkor kaphatunk mi is egy szavazatot? Pelenka csomagot lehet nyerni, nagy szükség lenne rá!!
Köszönöm!!
Csajok! Forralt víz!!!!!
Nem drága, nem kell a boltba menni érte... stb
A babavíz lenne a tápszerhez a legjobb, de az tényleg drága. pl. Humana
Én szénsavmentes ásványvízzel készítem a kezdetek óta. Amúgy van az Óbudai gyémántnak egy narancssárga változatos kupakos baba-mama vize. Ennek még az ára is jó és a Cora-ban is kapható.
Szia.
Hát igen.Én is megyek egy kicsit naplózni.:))
Szia Kittys!
Úgy látszik mindenki eltűnt:(
Hát azért valahogy elintézhették volna,hogy egyszerre meglegyen a két vizsgálat.Főleg egy pindurral.:))
Szupi,hogy jó lett a csipővizsgálat.
Ez igen jól hangzik.
Remélem egyszer nekünk is lesz családi házunk.Az én elképzelésem is ilyesmi.
Köszi Perfi a segítséget,neked is!
Már a másik fórumba is írtam,hogy ha babavízzel csinálom az is jó nem??Akkor csak megfellő hőmérsékletre kell felmelegíteni!
:((
Szegény , én a mai napot is alig birtam ki,nemmég 1 hetet:-)
Igazad van Manna tényleg gyönyörű Lídia.
Majd én sem felejtek el szavazni.
Miért kell 6 honapos koráig kiskádban fürödnie?
Mi hamar kinőttük, mikor megtanult biztosan ülni már vittam is a nagy kádba. Kb 4 hónapos lehetett, mikor anyósoméknál a zuhanytálcában fürdött, ott se volt semmi gond, a domesztosszal sem.
Szerintem nálatok se lesz, főleg ha beleteszed abba a micsodába (nem tudom mi az).
Én már ott fürdetem 3 hete.A kicsibe már végigért ,és kényelmetlen volt.Igaz igy a derekam bánja:((
Majd akarok bele venni biztonsági fürdőt v. mi a fenét.
Na ez egy jó hír!!!
Még jó,hogy megnézetted más dokivak is.:))
Sziasztok.
Egész nap nem volt internetem.Mostanra lett jó.Rossz volt,hogy nem tudtam egész nap jönni.
Csak nem függő leszek!!!:)) Persze Hoxa függő.
Visszaolvasok.remélem nem irtatok sokat egész nap.
Persze, hogy lehet!!!
Én nem is azért írtam le, amit leírtam, hogy bárki módszerét megkritizáljam.
Te is másképp csinálod, más is másképp csinálja, én is másképp csinálom! Ezt tiszteletben is tartom.
Azért írtam, mert Mianó most fog adni tápszert Áronnak és gondoltam esetleg segíthetek neki.
Jó éjt csajok!!
Ja perfi én csak a véleményemet mondtam el,azt meg lehet nem??
Sziasztok!!
Nekem sajna ez sem segített!PEDIG KÉT DOBOZZAL IS VETTEM!
Sziasztok!
Tereza: nekem mondtad:DDD
Megpróbáltam visszaolvasni az elmúlt 3 nap termését, de letettem róla, már megint szófosásotok volt...