07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
nem mi a doki:))
De nem magyar doki volt lehet azért volt kedves és gyors:))
Sziasztok!
Mi már kb. egy hónapja kinőttük a babakádat és már a nagyban fürdetjük Danit.
Kényelmesebb és jobb hogy nem kell vigyázni, nehogy kimenjen a víz. Itt aztán lehet majd pocsolni! :)
Szaisztok!!!
Panna, arra gondoltam, ha higítanád a domesztoszt az is jó lenne nem?
Nem hallottam még rola,most láttam a szórólapon! :)
Én most a lucernást kezdtem el szedni na meg a köményteát iszom.
:))) Lehet, hogy csak neked nem mondtam még ezt a More Milk Plus-t. Eddig még mindenkinek bevált, akinek ajánlottam. Amikor hazajöttünk a kórházból én is szedtem, illetve egyszer utána, amikor lecsökkent a tej.
Lehet netről is rendelni www.boldogmama.hu
Sziasztok!
Egy tipp a több tejcsiért! More Milk Plus Anyatejserkentő gyógynövénytinktúra kapszulázva
A kenguru Goldban lehet kapni,az van ráirva,hogy már 24-48 órán belül érezhető,hogy növeli a tejtermelést! Ára kicsit borsos: 5990ft
Megnézték a csípőjét. A dokinő szerint csak éppenhogy kötött, egy picit tornáztatni kell, hogy kilazuljon. Szerinte sokat feküdt az oldalán és nagyon keveset a hasán. Tök jól látja, tényleg így volt. Szóval, nincs semmi baj, ezen most sürgősen változtatunk. Őkelme többször fog a hasán landolni, ha tetszik, ha nem.
Ami nekem nem tetszik, hogy hétfőn vissza kell menni uh-ra. Én azt hittem, hogy az is most lesz. Erre mehetünk egy másik kört:(((
Csóri Dávid neki állt vigyorogni, meg beszélni a dokinőnek, ahogy szokott, de annyira lenyomkodta a térdét, hogy úgy megfeszült a csípője, hogy eltört a mécses. Pedig sose sírt még dokinál (kivétel az a pár másodperc, amíg az injekciót tolták befelé).
Tök jó lehet ott a Dunaparton.
Minek mentek orvoshoz?
HU én pont tegnap fürcsiztem lánnyal nagykádban:)))
Én fürdőruhában teleengedve lebeget persze fogtam de nagyon élvezte:)))
Dokinál csipő-hasi uh.rendben:)Ugy örülök:)
Köszi ari vagy:))
Mellékelted,hogy verés lesz???? :-DD
Sziasztok!!
Nemrég értünk haza a sétából:)
Olyan jó idő van még most is,de hát már annyira éhes volt a kis éhenkórászom:)
Ellentétes mozgással ki kell lazítani!!!
Mindjárt megyünk csípőt szűrni...
Érdekes, akkor nem fáj. Komolyan.
De reggel alig bírok felkelni, annyira rossz.
Szia!
Én is most is így fürdetek. Kis kád a nagy kádban...
Az együttfürdésről meg annyit,hogy:mikor tud már rendesen ülni,akkor simán:)))Micsoda élmény az!Tuti,hogy nálunk lesz benne része a leányzónak:)
Apucihoz beteszem és az olyan szívmelengető lesz,hogy nem győzöm majd őket csodálni.Nem beszélve arról,hogy babucikám bizti élvezni fogja a hancúrpartit:)
Hali csajok!
Fürdetéstémát látok?...hm..én is kezdek gondban lenni,mert kinőtte a kiskádat a Gyöngyvirágom.Vagyis még azért meg tudom fürdetni benne,de már kilóg a lába:)
Szóval arra gondoltam,hogy amíg még nem túl pici a kiskádja,addig beleteszem a nagyba,hogy szokja a Nagy Fehérséget...s utána kiveszem a kiskádat,s akkor már egyből marad ugye a nagykád.
Igen ám..csakhogy attól tartok,hogy a derekam nem bírja...még térdelve is necces..hiszen csak be kell hajolni,hogy megtartsam a Kincsem.Hm...micsoda gondok:)))))))))
Egyébként attól jobban félek, hogy a Domestossal találkozik, mint a bacikkal. :-)))
Nem akarok én még vele fürdeni, csak a nagykádat jó lenne használni.