07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
:)
Azt mondta a védőnő,hogy 5 hósan jön hozzánk és akkor megbeszéljük ezt,amugy 5és fél honaposan mondta hogy kezdjük el a hozzátáplálást.
Ez tényleg így van,de nem ártasz a vizzel vagy teával neki.Főleg ha néha fáj a hasa is.
Sima forralt víz is jó nem kell babavíz,bár kétlem hogy a vizet meginná.
igen,tényleg ugy van,de ahogy egyre nagyobb a baba,meg meleg is van,megszomjazhat.
Ha sima vizet felforralsz és lehűtöd az is jó.Vagy lehet kapni babavizet amit nem kell forralni sem.Vagy valami teát.Nem kell,sokat cska pár korty is elég Nekik.
egyébként szerintem nem éri megvenni a babavizet mert Én is vettem és ugysem issza meg az egészet max pár kortyot,viszont csak 24órán át jó és azt is csak hűtöben.Tehát Én ittam meg mindig.
Szerintem sem árt.Meg már elviekben hozzátáplálhatnál is.
Meddig vársz vele?
Na nem sürgetni akarlak:)
Persze persze, holnap jön a védőnő rá is kérdezek.
viszont én úgy tudom az anyatej első fele az szomjoltó, és utána szopizza ki az éhségoltót:)
Vizet meg milyet adjak neki? Nestlé baba vizet?
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy ha a baba rendesen eszik anyatejet szépen hízik akkor nem kell neki semmi más folyadék.
Én nem is adnék
Fél litert?Az igen! :) Mondjuk Ő már nagy baba meg rendes kaját is eszik.
Én is fogok Neki adni valami,nehogy az legyen a baja.hogy szomjas vagy valami,pláne,hogy mostmár melegek lesznek hamarabb megszomjaznak kiszáradnak.
Sziasztok!!
Davider, Lidinek Boldog 3. hófordulót!!
Kittys, Noelnek Boldog 8. hófordulót!!
Sziasztok :)
Ibi:homeos bogyo urtica urens ch5,lucerna céklával tablette.édeskömény tea,hipp natural tea,sok-sok folyadék,fejés,cicire tevés,egyen ha most szült mikor??Mert szülés után a 8-10.nap ál be a tej de lehet rajta dolgozni.
Van itt valaki?
Itt volt az orosz szomszédom. A lánya most szült Oroszországba és alig van teje. Érdeklődik, hogy mit csináljon.
Na, akkor:
ki mit iszik, eszik?
Én is adnék neki, forralt vizet.
Lányok! A babáitok mennyit vannak kézben?
Sziasztok!
Most,hogy jönnek a jó idők adtok teát a piciknek 2 kajaidő közben?
Anyukám azt mondta,hogy adjak Neki pár csepp teát vagy vizet,mert melegek vannak és nehogy kiszáradjon vagy ne legyen szomjas.
Ti adtok?
Hello Csajok!
Felétek milyen idő volt ma...itt valami igazán nyár volt.
Nem is tudtam nagyon mit adjak hirtelen Milánra a babkocsiban.
Mamgamról nem is beszélve...
Iszonyat fáj a fejem:(