Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sehol senki.. :-( Pedig most van időm. Jaj, lányok!
Nekünk miért nem jön a borostyánlánc? Ibi, Te mikor rendelted?
Lidinek és Esztikének jobbulást!
Noelnek és Lidinek pedig boldog hófordulót!
ALVÁS! HA NEM ELVEREM! :-))
Én nem sok hasznát látom a borostyánlánc rendelésnek.Előbb tapasztaljátok ki Ti,hogy használ e.:DDHa jó veszek én is.
Szia:)
Akkor jó sokat aludt ma eddig Panni.
Mi lesz így éjszaka??:D
Helló lányok!
Kidolgoztam a belem.. Főztem, takarítottam, de a vasalást még el sem kezdtem... :-(
Garcijja itthon van ma, segített, most meg elmentek Pannival csavarogni, így van egy kis időm magamra is, meg hogy pihenjek Veletek. :-)
Panni ma negyed 10-ig aludt, majd 11-től háromnegyed háromig. Eddig nyugalom van.
Csajok, megjött a borostyánlánc? Nekünk még nem.
Igen, már megbántam, hogy itt rendeltem:((
Na, kiscsaj felkelt! Ezen az erkélyen lehetetlenség aludni. Összepakolom, sétálok egyet.
Én a tesz-veszen rendeltem és ott 3470 ft. volt + még az átutalás az került 300 valamennyibe.Na jó nem 4000 csak 3800 körül.
Úristen.....még a hideg is kirázott:((
Nekem majdnem 4000 ft-ba került:((
Megjött a borostyán lánc.Juhééé.
Csini nagyon.Képet majd mellékelek:))
Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben,így elképzelni sem tudom mit tennék.
Nem semmi. Te mit tennél?
A másik topicban ahol vagyok,most olvastam egy szomorú hírt.
Egy kisfiú(2 vagy 3 hónapos)lélegeztető gépen van bő 1 hónapja,és a szülőknek most feltették a kérdést hogy így maradjon egész életében vagy levegyék Őt a gépről és hagyják békében elmenni.
Az előzmény:az anyukájával együtt elsodorta őket a zebrán egy állat kocsival:(((
Szegények..:((
Igen? Nálunk 10 körül van egy fél üveg gyümi.
remélem a lányom nem tanulja el tőlem ezt a kukuccs szót:DDD