07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok!
Jesszus Ibi, kellett egy-két perc mire rájöttem, hogy mi az a kép a naplódban... :)
Tök ügyes vagy!:)
Biztos a kézizés.
és ha erre is privit kapnék, jó lenne :DDDDDDDD
Köszi!!!
Köszi lányok a válaszokat!
Még egyet kérdeznék, ha nem baj.
Ti mivel mostátok ki a baba ruháját? Vegyek neki vmi spéci mosószert és öblítőt?
Nálunk itthon Persil mosógél van és Silan öblítő. Jó ez?
Ezzel szerintem nem vagy egyedül (legalább ketten vagyunk:)))
Mostanság próbálom komolyan venni a réteges öltözködést, legalábbis nála. Így aztán csak le kell hámozni róla a megfelelő mennyiségű ruhát. Csak el ne felejtsem, hogy sapiból már nem a kötöttet kell ráadni!
A fő, hogy jól van. Nem mondom, tényleg kényelmesebb, amíg mi határozzuk meg, hogy hol legyenek:)
Képzeljétek, Dávid berakja a cumit a szájába! Jó, a cumi része ultraciki, anyám mondja is mindig, hogy ugye "az én gyerekemnek nem lesz cumija" :DDD
De az, hogy a kezét ilyen ügyesen irányítja, szerintem kunszt. És pont most produkálja magát először, amikor az apukája órákon belül megérkezik.
Hát igen,nagyon fársztó lesz:(
Most tényleg szükség lenne a családfejére.
Ármin itt püföli a játékokat:)
Hétfőtől tanulok, addig pihi van.Csak éjjel tudok tanulni, nappal lehetetlen A kis makimtól:))
Még a wc-n sem lehetek egyedül.Amennyit meg ő alszik, az pont elég, hogy rendbeszedjem magamat meg a lakást.
Ármin??
Képzeljétek!
1,5 kilót fogytam 1 hét alatt:)
(tudom Ibi ez csak víz)
Na az tök jó:)
Elkezdtél már tanulni?Nehéz lesz egy kicsit,hogy Noel állandóan a nyomodban van.
Lassan kibújik:))
2x ébredt csak Noel,így ki tudtam magamat aludni most, fél 9-ig:)
Az öltöztetéssel én is így vagyok.
Nálunk meg napsütés sincs:(
Szia:)
Képzeld még mindig nincs fogunk,pedig én már úgy örülnék neki.Biztos olyan aranyos lesz vele:)
Hogy aludtatok?
Húúú,tényleg krémet még nem is vettem:(
A másik elgondolkoztató feladat,hogy milyen gúnyába öltöztessem??
Áétalában szegény mindig túlöltöztetem:(
Sziasztok.
Marcinak boldog hófordulót kivánunk.
Kitti & Noel.