07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Állvánnyal rendeltem. Hétfőn kapták meg az e-mailt, kedden kihozták a hintát. Anyukám éppen nálunk volt, pukkadozott a nevetéstől, hogy mekkora csomagot kaptunk és hogy milyen kerti cuccost akarok felállítani a nappaliban. Mondtam neki, hogy csak próbaképpen rakom össze, ő meg nevetett, hogy persze, persze...
Mondjuk tényleg hülyén néz ki a bőrkanapé és a könyvespolc között a perzsaszőnyegen:DDD
Sziasztok:)
Nálunk nagyon szép idő van,hétágról süt a nap:))
Bizakodó vagyok, de nem naív. Azért örülök, hogy legalább éjjel volt 100ml, hajnalban meg 130. Nappal ennél kevesebb szokott lenni, majd most meglátjuk, hogy mi lesz. Lehet, hogy ez a pótlásosdi levette a pszichés terhet, hogy állandóan a mennyiség miatt aggódtam.
A jövő héten kezdjük a gyümölcsleveket és pépeket. Egészen pontosan almalé és almapép lesz a reggeli menü. Ha a gyümölcsökkel már jól elvagyunk, akkor következnek a főzelékfélék délben, ha ez megvolt, utána jön a tejpép uzsonnára. Legalábbis a védőnőnk így javasolta.
Tereza örülök a tejcsidenek:)
Én nem vagyok szerencsés nem akar vissza jönni:(
Igen. Mondjuk, ha valaki jól barkácsol, akkor töredékéből ki lehet hozni (mondjuk ez szinte bármiről elmondható).
Dávid vigyorogva foglalta el tegnap. Ma reggel játszás után tettem bele. 5 perc alatt elaludt, aztán egy kicsit később kivettem belőle, áttettem a mózesba és most ott durmol az erkélyajtó előtt, mert odasüt a nap (tudod, olyan kellemes langyos a függönyön át). Nagyon belehúzott, lehet azért is, mert képzeld 130 grammot szopott!:)) Mindezt fél hatkor és mivel kicsit pisisnek éreztem a ruháját, ezért átöltöztettem, amitől totál felébredt és ott kukorékolt nekem. Szóval én korán keltem vele, bezzeg ő most húzza a lóbőrt :DDD
Sziasztok!
Manna!
Marcinak Boldog hófordulót kívánunk! :)
Szia!
Én is fehér Babylove-ot használok, és nagyon jó! A zöld változat nem jön be, mert nem tetszik a szaga, de ez az illatmentes szuper, és ráadásul olcsó is.
Szia:)
Mennyit zagyváltatok már megint!:DDD Egy csomó idő volt visszaolvasni. De volt időm, mert ma fél hatkor keltünk és Dávid egy negyedórája elaludt a hintájában. Előtte jó nagyot játszott.
Tegnap előtt délután el kezdtük Milupa HA starttal kiegészíteni a szopikat.
sziasztok!
visszaolvastam és pont engem is az érdekelne amiről beszéltetek
tegnap vásároltam a dm-ben, és vettem popsitörlőt, végül fehér csomagos babylove-ot vettem
jól tettem?
milyen márkát javasolnátok?
PRIVIBEN VÁLASZOLJATOK LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én azt nem szeretem meg a P sem.Től vízesek nekem.
És nagyon hamar elfogynak.
Most vettem a babylove-t , 2 db. 700 ft. körül van.És nagyon bejönn.
Ok!
Puszi!
Jó éjt!
Bib, menjünk mi is!