07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok!!
Nálunk nagyon szép idő van,már voltunk is kint.Jelenleg Ármin altatja magát:)
Ja és ma reggel -9kg mutatott a mérleg.
Tereza! Jók az első képek, Dávid hatalmasat nőtt (legalábbis nekem). Várjuk a további képeket!
Véééégreeeeee!
Meglepetéééééééééééééééééés!
Csináltam egy képes naplót...
Közben hazajöttünk tegnap éjjel. Ma délután értünk volna haza, de úgy döntöttem, hogy jobb éjjel utazni, mint dél körül, csúcsforgalomban, napsütésben próbálkozni hazaérni két etetés között. A reggel, amúgyis csak kapkodás lett volna, így legalább Dávid végig aludt hazáig, itthon csak áttettem az ágyba (rugiban és egy meleg plédben utazott, csak egy kardigánt és a sapkát kellett levenni róla).
A Kolpint Hotel (Bobóország) nagyon jó gyerekeknek, csecsemőknek is, csak azok és szüleik nem igazán tudják kihasználni azt a nagyon sok és nagyon jó játszási lehetőséget, amit ott kínálnak. Szerintünk olyan másfél évesnek kell lenni, hogy egyáltalán hozzá tudjanak "szólni" ezekhez (mindenféle játszóterek, foglalkoztatók, dühöngő, állatsimogató, pancsolók, uszi stb.). Szóval, nagyon jó, de túl korán mentünk. Azért jól éreztük magunkat, sokat sétáltunk a csodálatosan rendben tartott, pazar növényzettel teleültetett parkban (minden virágzott, nagyon szép). Úgyhogy mi valószínűleg a kertben fogunk nyaralni, már alig várjuk, hogy költözzünk:))
Bocs, hogy tegnap úgy eltűntem! Laura nyűgös volt.
A Szemeretelepi vasútállomáshoz lakunk közel, ill. a reptérhez.
jó reggelt!
hát igen, itt nincs nagy pörgés mostanság
gyere át a május-júniusi babavárókhoz
????????? Hol vagy Lindus?
Jó reggelt mindenkinek!
Drága nem akarlak zaklatni de még nem tettél fel fotot:(
Na sebaj:-DDD
Én itt voltam:(
N megyek fürdetni remélem utána eszik és alszik,mert ugy megverem :-DDDD
Jót beszélgetek magammal :))
Most lépek. Megjött Krisz, átadom a terepet
Hello