07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Éppen almát rágok, odatettem Panni szájához. Azt az undort...
Igen, most van rá időm.
Az üzit nem olvastam, hol írtad? Ja, és köszi.
Hol van ilyen müller???Mit eszik már Lilien???
Az finom. Elolvastam a szüléstörténeted. Ezen is bőgtem. EZ normális? Állandóan sírok. Főleg, ha Panni szemébe nézek...
Szerintem rosszul fogalmaztak és arra gondolnak,hogy ha korán van terhelve a lába a saját súlyával,még mielött ö maga képes lenne állni és megtartani azt a röppke pár kilóját,akkor a csontjai nem bírják és görbülne a lába..hát nem tudom...az eleje igaz,hogy nem szabd terhelni,de hogy ettöl görbülhet..az csak nagyon nagy fokú terheléstöl szerintem és akkor ha a 24 órából 24-et benne tölt.De kétségtelen,hogy nem tesz jót semmiféle mozgássor,amire még nem képes önállóan(kivéve ha speckó gyógytornász csinál valamit).
Ugye? Eddig a dm-ért voltam oda, de a müller mellett labdába sem rúghat. Nagyon komoly. Annyira örülök, hogy mondta Contu!!! Még olcsók voltak a kaják?
Legközelebb egy időben kell mennünk Contuval és veled, így találkozhatnánk. :-)
Ilyenkor ebédelsz,ez inkább uzsi:)
Mindenesetre jó étvágyat!
Ja és nem tudom olvastad e,de elküldtem végre a kuponodat:)
Én is salit eszek, tzatzikivel és sült csirkecombbal. :)
Voltunk hétvégén a Müllerben. Vettünk egy csomó Hipp kaját Liliennek. Tényleg nagyon tuti! Mikor beléptem leesett az állam hogy mekkora. A DM és a Rossmann is elbújhat mellette.
Nagyon klassz játékok is voltak ott.
Szerintem ne vegyél kompot.
Én is éhes vagyok. Mindjárt csinálom is a vacsit, nagyon finom salátát.
Én is vagyok, csak ebédelek közben.
Én itt vagyok,Ármó alszik.
Törlőkendő,piskota a tiéd Panna elnyerte a pelust irj privibe cimet:)
Eltűntetek? Megetettem Esztert.
Milupa kekszes-piskótás pépet kapott - most először. Háááát, elég darabos volt, de lenyelte :)
Csak kétszer fújt közben, most viszont beindult itt mellettem. Azt hiszem, hogy veszek Neki vagy 30 lufit :)))
Bocsi, nem olvastam Pannát!
Ha nincs jelentkező, akkor kérném a pelenkát, a Nivea törlőt és a piskótát :)
Olvasgattam a neten hozzászólásokat és nagyon dícsérik.
Boldog hófordulót Manna Marcijának és Perfi Danijának!
Chamomilla vulgaris ch 15.
Mi a neve hol vetted hogy adod be neki???
Nekem csajok különben nem jött be a borostyánlánc volt egy időszak mikor megvettem nyügi volt és mikor uszni voltunk levettem és Peti kabátjába maradt egy hétig ott lapult és azon a héten nem volt nyügi megprobáltam rárakni ismét de megint nyügi volt igy levettem:(
Viszont nem nyálzott annyira
Még nem. Mesélj :) Minden érdekel.
Fogzásra vettem, állítólag nagyon jó.