07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Megjött a bombanő!:)
Szia!
Sziasztok!
Ármi is alszik lassan 1 órája.
Remélem Panni igen. A bölcsiben olyan nehezen alszik el. :-)
Délután játszóházba megyünk, muszáj, mert kint olyan hideg van, hogy nem nagyon lehet mit csinálni.
Láttam a kertet, szerintem nem olyan kicsi. :-)
Majd szül a mi csokink egy kis csokit és bedobom az udvarra. Csak nem dobja ki szegény árva párát. :-)))))))))))))9
Oké:-DD
Irtam privit Vikinek hátha nem tud vissza olvasni:)
Hát a 3-ra már kell matrica csak a nullásra nem de jo a kettes is keszin keresztül..és legalább Pancsika ia tud aludni:)
Akkor jössz keszin keresztük követet Fot..azon is keresztül jössz követve Veresegyházát...tábla irja:-DD
Na beérsz Veresre addig jössz amig nem lesz egy nagy lámpás kereszteződés ott elfordulsz jobbra át a vasuti sineken 2.utca jobbra nagy piros fekete épület a felső része üveg ott a játszoház...érthető nagyábbol:-D
Az nekünk tökéletes. VIkasz?
Szerintem a 2-esen megyek, Dunakeszin át. Hm? Az milyen?
Ha az M3-ason megyek, akkor mikor kell vennem matricát? Mert az én autómmal megyek, azon meg nincsen.
Na igen de te kapsz is azért kedves szot,ölelést stb. ami miatt van értelme az aprobb gondok ellen harcolni...én ugy érzem belefáradtam:-DD
Én pedig pont lidivel vagyok türelmetlen sajna...:(
Panna okés jo mikor ebédeltek?
Mert Lidit leteszem délben akkor szerintem 14 fele már ott tudunk lenni az jo?
M3-on jössz?
:-)
Azért egy-két hónapja bennem is dúlnak a harcok, de igyekszem kordában tartani őket. Vannak problémáim, de mindig arra gondolok, hogy van egy gyerekem és a legfontosabb az egészségünk. És ez nem csak blabla, hanem tényleg így van.
De alapvetően kiegyensúlyozott vagyok és hála Panninak nagyon sokat változtam jó irányba. Amit még mindig tanulnom kell, az a TÜRELEM. Csak a lánnyal tudok türelmes lenni, senki mással nem. :-(
Sziasztok!
Szerintem úgy értette, hogy kiegyensúlyozott.