07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Szia!
Daviderék nemrég mentek el,Ármin alszik:-)
Szép jó reggelt!
Azt hiszem az elkészült a következő 2 éves tervem. Nyár felé elkészítjük az újabb apróságot, majd rá egy évre talán elkezdthetem a tanfolyamot, és elkezdhetek önállósulni. Bár ebben nem hiszek, hisz így is nagyon nehezen hagynám itthon Lizit arra a pár órára, és ő már mindjárt 2! De ez van. Én sajna nem tehetek semmit. Nekem nincs pénzem erre, és sajna akitől kérném az nem áldoz rá. :( Evvan sajna...
Ahhoz képest elég korán kel,kíváncsi vagyok holnap mikor fog kelni.
Nekem Ármin mindig alszik du,szerintem 1 kezemen megtudom számolni amikor nem aludt,de ez is csak olyankor fordult elő amikor nem voltunk itthon és program volt.
Viszont mostmár én is elmegyek aludni,nem bírom kivárni,h. hazaérjen apa:-((
Jó éjt!
De miért alszik el ilyen későn?Későn alszik du?
Én nem tudom mit csinálnék ha Ármi mindig ilyen későn aludna el,valószínűleg én előbb elaludnék,mint a gyerek.
És reggel mikor kel?
Nem tudom, hogy ezt mire alapozod. A múltkor is azt mondta, hogy minden ok, aztán mégse nyugodtál meg, hanem kitaláltál mást...
Lehet, hogy nem is Barniról jön majd a válasz :D
Sziasztok!
Basszus, kiestünk... De mérges vagyok...
Írtam Ranschburg bácsinak Barni miatt. Ha azt mondja, oké így minden, akkor legalább megnyugszom.:)
Á, vagy úgy!
Mi meg koncertet hallgatunk, Dodi az előadó. Úgy döntött, hogy ő inkább őrjöng és nem alszik. Nem tudom, hogy mit képzelt, hogy majd fél tizenegykor felkelhet...
:-DD
Megvárom apát:-))
Világos, de te meg mit keresel itt?! :D
Te viszont ilyenkor már rég aludni szoktál.
Nem lehet, hogy egymás helyett léptetek be?! :D
De csak azért,mert Peti nincs otthon és mennek össze-vissza Lidivel.
Holnap pl hozzánk jönnek,úgyh. jól tette,h. lefeküdt aludni:-)
Hát igen Lidi is van,hog ymeghökken de 2 perc mulva folytatja is:-DD
kismajom:)
Nekem az nem hat. Mintha a falnak beszélnék!
Rájöttünk, hogy vmi szerelhető játékot kell nézni neki. Mert itthon mindent megszerelne, szétszedne stb.
Na lépek, kívánom a vízszintes helyzetet:)
Jó éjt Nektek!
a veém miatt is...meg akart egy álltalános vizsgálatott a sok fogyásom miatt..hiába mondtam jol vagyok:-DD
Uj doki most látott elöször lehet azért küld el tudja belül is ki vagyok:)))