07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Azért, akkor hiszem ám el 100%-ra, ha már a kezemben lesz, és egészséges lesz.
Panna!
Akkor priviben értekezünk majd ruci ügyben:)
:-))))))))))))))
Kívánom, hogy minden álmod így teljesüljön! :-)))))))))))))))))))))))))))))
Gratulálok!
Én szívesen átpasszolom őket. :-)))
Sziasztok!
Feleslegessé vált LÁNY babaruhát vennék:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Esetleg, ha van olyan amit szívesen eladnátok nagyon szívesen megvenném!!!!!!!!!!!!
Anno Milánnak is csak egy pár origit vettünk és sokat használtba, mert 1-2 hét alatt kinövi:)
Ezenkívül, lányos baldachin is érdekelne, aki tud!
Köszönjük...nagyon boldogok vagyunk:))))))))))))))
Szépen befordult a Drága, hatalmas,, így bizti hamarabb jön szerintem:)
Talán, ami tele volt pasi nevekkel, meg telószámokkal.
Vagy miről van szó?
Bölcsiben van. Reggel alig tud felkelni, mert állandóan 10-fél 11 körül alszik el a kis lüke. Nem lehet hamarabb ágyba imádkozni. :))
Panni is bölcsiben van gondolom.:)
Na megyek csajok keltem lidit és megyünk boltba:-DD
Allics akkor ne feledd el ,hogy várjuk a választ jöttök-e és jo lenne ha jönnétek:)
Ne kilókat nézd!
Ugorj el a Teve Centerbe és mérjenek meg rendesen!
Ott azonnal kiderül, hogy tényleg mennyi az az annyi. Aztán egy picit átalakítod a tornádat és hozzáadsz fehérjét a kajádhoz. Valószínűleg ennyi hiányzik. Ha én ott tartanék a fenekemet verném a földhöz :)
Igen az tudom,h. nem égimeszelő:-P
Panna remélem tudod,h. ezt nem rosszból írom:-)
Nagyon csinos vagy nincs semmi szükséged fogyásra:-))
Hány cm is vagy?
Milyen táblázat?
Én is tornázom a szomszédunkkal, heti kétszer Rékát nyomunk (40 perc, sajnos több alkalmat nem tudunk beiktatni), addig a fiúk meg bébicsőszködnek. Nagyon élvezik, úgy vigyáznak a gyerekekre, hogy pl. a lépcsőn lefelé egyik kézzel fogja a gyerek kezét, a másikkal a söröskancsót...:))
Ja és én nem eszem vacsit.
Nem azt mondom, hogy nem vagyok csinos! Tudom, hogy 55 kg-osan nem vagyok kövér!
De nem olyan vagyok, mint régen.
Éppen ezért használom két hete azt a táblázatot, amit Tereza küldött át anno és tornázom újra.
Muszáj, mert nem vagyok elégedett.
:-DD
hagy nehéz eset nem tudod neki megmagyarázni,hogy CSINOS:-DDD
Tényleg nagyon ügyes vagy!
Csak ámulok-bámulok. :-)))
Talán ha én is ilyen kitartó lennék, akkor megszabadulhatnék végre ettől a pár kilótól. Bár néha úgy érzem, hogy az 50 kg-os ideális súly csak álom marad...