07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Akkor lehet Pannáék,Vagy Vikaszék vagy Zelmáék annyian épitkeznek költöznek:))
Az jol hangzik és majd teljesen gépiesitett konyhát szeretnék egyszer..:)
Dodinak lesz egy dühöngője a konyha mellett, így tud majd játszani anélkül, hogy állandóan a nyakán lihegnék hogy ezt nem szabad, azt nem szabad.
A konyha nem lesz különösen érdekes, a sütőt mell magasságba teszem, de nem Dodi miatt, nekem ott jobban tetszik. Ami egy kicsit extrább az a külső motoros elszívó lesz, így nem zümmög a szobában.
A másik ház se tavasszal lett volna, de mintha valaki itt építkezne és az a ház lesz készen tavasszal:)
Ja akkor valamit elértettem lehet a másik lett volna tavasszal???
De jo és te rendezted be a konyhát vagy Dodi???
Képzeljétek a 13.kerületi lakásunkbol tegnap kitelepitettek volna,mert bombát találtak és a lakásunk bele esik a vonzás körbe jo mi???
Ilyenkor hová terelik az embereket?
Na leléptetek:)
Hát igen ha van pénz könyebben megy az épitkezés is Tereza ügyik vagytok mikor is lesz kész nem augusztus ugye??
Ha jol emlékszem tavasz :)
Gondolom várjátok már:)
Én is várom,hogy innen elmenjünk végre sajátba és lehessen csinositgatni ahogyan szeretném:)
:DDD
Nem igazán tudok mit mutatni róla, mert még glettelik és ilyenkor csak szürke doboznak tűnik minden szoba. Ilyenkor sokat nem lehet látni rajta.
Akkor tessék mutizni a pincés ikerdolgot..léccike:))))
ùgyis frissíthetnéd afotóidat,merthogy még ÉN IS teszek fel fotókat...szóval:)
Jaaaaa, most éppen nincs a listámon a Toscana. :)))
Próbáltam fényképezni, de az áruház fényviszonyai nem házi fényképezéshez valók. Nem jönnek vissza a színek, a vaku meg elvész a 10-12 méteres légtérben.
Igen ,rosszul írtam,de már elküldtem..tudom,hogy fözni tudsz,csak éttermeztek.
Mellesleg a sütés a legegyszerübb dolog..jobb,mint fözni..csak összedobálod a cuccost,aztán be a tespivel a sütöbe és vársz:)
Ùj konyaban élmény lesz:)
Itt valami félreértés van. Én főzőfenomén vagyok, de az utóbbi egy-két évben áttértünk az éttermezésre, mert ott egy adagot adnak szemben az én lakodalmas fazekat megtöltő főztjeimmel.
Sütni nem tudok vagyis, ezt így nem állítanám, mert elég gyakorlatias vagyok, úgyhogy az is menne, ha venném a fáradtságot, de valaogy nem fűlik a fogam hozzá, macerásnak találom, persze ez berendezés függő is. Majd az új csecse konyhámban... :)) Bár apukám szerint látványkonyhát építünk:DDD
ejha...klassz!Sokk-kapus megoldás:)
Ha jól érzitek magatokat,akkor miért is ne maradnátok?...A kissrác meg hamar nagysrác lesz:)Pik-pakk és elrohan 18 év:)
nekem nem mutattad!Csak a zala járólapot a toscánásat
Az iker, pincével, talán azt mutattam...
Mondtam, hogy lesz két kapu? Mármint a személyi bejárón kívül. Így be lehet állni a garázsba, a garázs elé és a bejáratra, illetve a másik kapunál belül kettő, kívül egy kocsi még elfér. Így nem lesz kénylemetlen, hogy a haverjaink ráállnak a szomszéd kerítésére mert ennél többen úgyse jönnek hozzánk. Meg lesz hely Dodika autójának is, ha véletlenül itt ragadnánk... :DDD
:)
Na most ért ide csak igazán.
Hát azért nem bánnám ha mostmár lenne egy kis nyár megint.