07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
A szept 20-ai hétvége jó lenne, Garcijja csapatot épít. Hm?
Ki tudja? Férjem szerint matrica nélkül nem fogadják majd el.
Concord Trimax. a naplóban van kép róla.
Egyébként ti elhiszitek hogy egy közúti ellenőrzés során elkezdenek matricákat nézegetni a gyerekülésen. Néha öröm, ha egyáltalán vagy a kocsiban...???
Az ügynökségre SOHA! Nem gyermekbarát...
A főnök másik cégébe fogok dolgozni, elvileg két hónap múlva kezdek, de az első időben itthonról, aztán néha-néha bejárósan. Ezek a tervek.
Jövő hétvégén lesz valami nagy banzáj a Bókay kertben. Én a Levente Péterre ki akarom vinni Lilient, hátha érdekli.
Ti nem lesztek ott?
Szegény Roli. Éppen valami hasonlót ecsetelt a védőnőnk a teflonban a múltkor, hogy ne ijedjek meg, ha valami lila színűt látok az előtörő fog környékén, mert van úgy, hogy tol maga előtt egy eret vagy ilyesmi.
Ha már gyerek ülés... Végre megtaláltam a matrica nélküli ülés papírját, ha minden igaz akkor jó!
Remélem azt is elfogadják.
Nyugi, ki ne dobd! :) Egyébként milyet vettetek?
Nekem is van egy vagon Pampers kuponom, de szívesen megválnék tőle. Milyen ez a pelus?
Ez mondjuk logikus...vagy valamelyik pelenkagyártónak.
Nekem ez alap. Csoda, ha valamelyiknek eszembe jut a neve:DDD
Nekem a sofőrőmhöz kell alkalmazkodnom. Valamelyik hétvégén is jó lenne? Arra gondoltam, hogy a kis Casanovát élőben is látnod kéne. :)
Vállaljatok valami munkát a Nestlének és máris képben vagy!!! :)
Csajok! kidugom az orrom naplózni, hés közben annyit termeltek. Zajlik itt az élet....
Mikor mész vissza dolgozni?
Mi most vettünk gyerekülést, de ha úgy tudjátok, hogy nem jó, el ne áruljátok, mert dührohamot fogok kapni és túl közel az ablak...még a végén kivágnám.
Ezt a mostani időkre értettem. Ha visszamegyek dolgozni, remélem, nem lesz ilyen szitu!
Az tuti. :) Nekem néha szégyenszemre nem jut azonnal eszembe egy-egy színész neve. Kész ciki!
:-)
Azért egy meetingen ezekkel nem taroltam, valljuk meg.
Nekem elvileg bármikor jó, ha előre megdumáljuk. Hm?
Milyen nyelven nem beszéltél elég választékosan? Van egy csomó új szavad:
-pelenka
-kaki
-büfi
-nyálazó
soroljam még?
Panna!
Amúgy is megbeszéltük, hogy találkozunk. Van még kuponom is a számodra. :)
Ja,ráadásul Rolcsinak pont ott mehet egy ér,mert vérzett multkor mikor kijött középen és a védőnő szerint csak akkor szokott,mert azt is átkell törnie.És szerencsénk volt mert általában fel kell vágni ilyenkor,hogy ki tudjon bújni.Remélem a többinél nem lesz ér,amugy nem lesz tőle baja szerencsére.
Nem, tényleg odaadja bárhova, ha neki éppen nem kell. Tudja, hogy vigyázok rá. Mondjuk enni nem lehet benne, de azt az enyémben sem lehet.
Azért intellektuálisan nem valami fejlesztő egész nap babázni és gügyögni.:) Szerintem a legtöbben akik nem dolgoznak, érzik ezt az első hetekben mikor újra kezdődik a meló.
Sajnos szerintem pont ezért szenved vele jobban. Ha lassítana, talán kevesebbet szenvedne.