07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
A kérdés, hogy van-e egy műanyag izé állandóan betéve a kocsiban lévő horgokra erősítve, amire csak rápattintod a hordozót. Ha igen, akkor csak az ülést kell venni, az izé (ejtsd isofix rögzítő) már adott.
ühüm. Számomra teljesen felesleges dolgok....
Egy ismerősöm tudna segíteni szerezni másik kocsit ócsón :)
De, fizeti a bank, csak Garcijját megviseli az ilyen. Nagyon vigyáz a kocsijára.
Amúgy tudoooooooooood az ő kocsiját én csak repülőnek hívom annyi bizbasz van benne. :-)))
Ezt fordítsd le lécci!
Akkor nekem is csak az kell?
Ehhez naggyon hülye vagyok :(
És? Nem kifizeti a biztosító a banknak?
Egyébként is mi a szarnak kért olyan drága kocsit? Ha kispolszkival járna esélye se lenne senkinek milliós kárt tenni benne.
A Kenguruban van Besafe. Nagoyn jók. A barátaink ilyet vettek.
Okoooooooooos! Pont így van.
Ó csuper (ahogy unokatesóm lánya mondaná), nekünk van isofixünk, csak a szék kell.
Neeeeeeem! De a kocsiján hét számjegyű a kár...
Céges kocsi, majd megcsinálják, addig kap valamit helyette. Gondolom, neki semmi baja nem lett, különben nem a kocsi miatt sápítoznál.
Nem. A sima Besafe csak 50.000, isoval pedig 80.
Jujj! Garcijjának nem lett baja?
Chicco? Azok sehol se szoktak lenni. Mikori tesztek ezek? A Besafe-ről hallottam, látni még nem láttam. Egyébként sejtettem, hogy valami 70-80 ezer körül van. Érdemes inkább egy robogót venni nekik:D
Jut eszembe ez isofix rögzítővel együtt van vagy csak simán a szék? Gondolom az utóbbi, nehogy már túl olcsó legyen.
Garcijja összetörte a kocsiját. Illetve őt törték össze... 3! hetes a kocsija. Jajjjjjjjjj!
Ja kérem, van akiknek semmi se elég jó:DDD
Römer, Besafe és a Chicco.
:D Ja, ehhez képest anyu és a húgom többször is megjegyezték, hogy olyan, mintha kiesett volna a foga. Mrá nem sokáig mondhatják. Az első 8 foga lassan teljesen kint van.
Az a kiscsajszi ad a látványra :DDD
Rájöttem... csak most meg az a baj, hogy angol, szóval hanygolom.... :(
Ezt a tempót ki lehet bírni. Launak általában 2-3 nap különbséggel bújnak a fogai. Nagyon belehúzott.
Melyik három? Römer, STM, Maxi Cosi?
Ááááá, dehogy, átaludta az egészet. :DD
Hála.