Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Végre fogyok fórum

Végre fogyok (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
577. vicububu (válaszként erre: 576. - Naphal)
2014. aug. 10. 00:30
Köszönöm érdekelne nagyon a recept, mert kókusz és gesztenyelisztem van, már aktuális lenne elhasználnom.Ha időd engedi, akkor írd meg kérlek.
576. Naphal (válaszként erre: 574. - Vicububu)
2014. aug. 9. 18:34

Hogy illik túlzás, nekem a gesztenye-kókusz-mandula bevált, de volt hogy kókusz-mandulát vagy kókusz-gesztenyét használtam. Mikor mi volt itthon.

Van egy bevált muffin receptem, ha érdekel az arányok miatt felteszem majd a naplómba.

575. csikil4ny (válaszként erre: 572. - Vicububu)
2014. aug. 9. 15:16

Ha akarod el fogod érni ezt a szintet, május elejéig én se tornáztam semmit, aztán jött a tornára is a kattanás. :) Még van ahová fejlődjek, de igyekszek!


Más a táj, ezért érdekes, persze nekünk is, mert itthon vagyunk. Én is roppant élvezem a magyarországi utainkat, mindig alig várom, hogy valahová oda kiránduljunk, habár a közeljövőben csak termálvízhez megyünk, amíg nagyobb nem lesz a kislányunk máshová nem nagyon tudunk menni.


Én az ordát csak egy-két éve eszem meg, csak úgy magában, desszertként. Sütiben édesen, vagy sósan már nem szeretem.


Épp eldöntöttem, hogy a rántott sajthoz apa sem kap sült krumplit, mert félő, hogy elcsábulok. Így is addig-addig, hogy a két palacsintámat megtoldottam még eggyel. :(

574. vicububu (válaszként erre: 571. - Naphal)
2014. aug. 9. 14:41
Milyen liszttel illik keverni?
573. vicububu (válaszként erre: 568. - Csikil4ny)
2014. aug. 9. 14:40
Kikerestem már a googl-in az esztenát, most már tudom mi az, láttam sok ilyet Erdélyben, csak nem tudtam, hogy így hívják. :D Megint okosabb lettem.nekem ott nagyon ízlett az orda meg a juhsajt, a párom túl erőteljesnek érezte, de én minden nap meg tudnám enni. Mi akkor puliszkával ettük Gyergyószenmiklóson, nagy élmény volt.
572. vicububu (válaszként erre: 570. - Csikil4ny)
2014. aug. 9. 14:35
Gratulálok ügyes vagy! Csak így tovább!:D Csak irigykedve nézek, milyen jó sokat bírsz mozogni, na majd egyszer én is! Én ma sétáltam egy kicsit a legkisebbel, ez volt az összes plusz mozgásom,közben le-le hajoltam, kihuzigáltam a gyomokat a járdafugák közül, de erre is rá kellett venni magam. A délelőtti konyhában ácsorgás-ebédkészítés hajrás volt nagyon,csirkemellet sütöttem, a gyerekeknek sült krumplival, nekem meg sült kaliforniai paprikával és ubisalival tejfölösen.
571. Naphal (válaszként erre: 569. - Zsanna54)
2014. aug. 9. 12:10
A lisztet keverted másikkal? Ezeket mindig kell, nem szokták csak önmagukban használni.
2014. aug. 9. 12:07

Örömmel közlöm, hogy a ch hintáztatást sikerrel vettem: a 8 napos 69,3kg-t mára a mérleg 68,8-ra változtatta. :) Igaz, hogy a tegnap is olyat edzettem, hogy alig bírtam utána járni. Erre ma megtetéztem a Tatarek 60 percesével, valami brutál: 3 hónapos felkészüléssel mertem nekifogni, de hősiesen végigcsináltam.


Zsanna vigyázz a sütizéssel, nekem is ez a gyengepontom.

2014. aug. 9. 11:49
Sziasztok! Sütöttem gesztenyelisztből, muffint. De többet nem teszem.Nem jó, és megint megégett kissé. A múltkor meg nyersnek tűnt.Ajándék liszt, de lassan fogy el.Bezzeg a szilvás meggyes pite, amit a férjemnek sütöttem, olyan finom, hogy ettem belőle, 3-4 szeletet. Igaz kétszerre.Ebéd: zödbableves,pörkölt kevés rizzsel,kovászos ubi/saját készítésű/. Kellemes hétvégét Mindenkinek!
568. csikil4ny (válaszként erre: 565. - Vicububu)
2014. aug. 8. 17:22

Nálunk esztenának hívják azt a helyet ahol a juhok "nyaralnak". Igen, sóval kell elgyúrni, ezelőtt a nagymamám kis dézsában tartotta a kamrában, a teteje csipős is lett tavaszra. Most már nekünk könnyebb, csak beteszem a fagyasztóba. :)


Én az üzleti száraz sajtokat (szemetet) ízre jobban szeretem, de ez mégis csak egészségesebb.

567. dd00eb072d (válaszként erre: 566. - Vicububu)
2014. aug. 8. 17:08
ajj, az nem fáj úgy mint ha legányolnak.
566. vicububu (válaszként erre: 564. - Dd00eb072d)
2014. aug. 8. 17:06
Sajnálom, hogy így jártál! Inkább legyek kövér, csak kiegyensúlyozott.Nem jó kövérnek lenni, de a hirtelen fogyás is nagyon megviseli a szervezetet.
565. vicububu (válaszként erre: 559. - Csikil4ny)
2014. aug. 8. 17:01

Miket nem tanulok itt tőled! Még az esztena kifejezés is új nekem! :-) És hogyan lehet a sajtot elgyúrni túrónak, Akkor azt le kell fagyasztani? Vagy olyan jellegű lesz mint az erős túró?legalábbis mifelénk az alföldön készítenek sajtból erős túrót, ami brindza jelegű ízre, de állagra meg száraz, mint a parmezán, de nem olyan apró szemű. A juhtúrót és juhsajtot egyébként én is nagyon szeretem, meg úgy mindenfélét a pálpusztait is.

Kecskesajtot Békéscsabán szoktunk néha venni, ha leutazunk barátokhoz.

564. dd00eb072d (válaszként erre: 563. - Dd00eb072d)
2014. aug. 8. 17:00
Jó, nekem volt miből, 94 kg voltam, akármekkora szégyen is, de hozzá 182 cm.
563. dd00eb072d (válaszként erre: 561. - Vicububu)
2014. aug. 8. 16:59
NEM
562. 388b941089 (válaszként erre: 561. - Vicububu)
2014. aug. 8. 16:55
:DDDD
561. vicububu (válaszként erre: 560. - Dd00eb072d)
2014. aug. 8. 16:55
Szia ! Nem 1,5 kg-ot akartál írni?
2014. aug. 8. 16:32
Miután halálra kiidegeltek, 1 hét alatt 15 kg-ot fogytam.Senkinek nem kívánom, a cél érdekében sem.
2014. aug. 8. 16:18
Én mindenfélét ami sajt, csak ne sajthoz hasonlító valami legyen. :) Mondjuk ami jön az nem valami diétás: igazi juhsajt az esztenáról, elgyúrom túrónak, így egész télen van amit elővenni.
558. vicububu (válaszként erre: 557. - Csikil4ny)
2014. aug. 8. 15:21
Milyen sajtokat szeretsz? A zsidótojás az milyen? Tényleg nem sok szénhidrát van benne összességében. A tésztát most én is gondosan kiadagoltam, nehogy szedjek belőle még egyszer. Egy fél tasakkal főztem meg, és azt három felé osztottam, a maradék két adagot lefagyasztom, jó lesz vésztartaléknak. :-)
557. csikil4ny (válaszként erre: 555. - Vicububu)
2014. aug. 8. 14:37

Köszi, hogy érdeklődsz, fog sikerülni. Most hívtak, hogy jön a sajt szállítmányom, úgyhogy nem fogok elcsábulni rossz irányba. :)


Reggeli: egy szelet t.k. kenyér tojáskrémmel ( zsidótojás kissé módosítva)

Tízórai: kis rostos Danone

Ebéd: Lecsó (rizzsel) - szépen kimérve, belefér :)

Uzsonna: húsgombócos karalábéleves

Vacsi: sajt paradicsommal és uborkával.

556. vicububu (válaszként erre: 545. - Naphal)
2014. aug. 8. 13:26
Köszönöm!Szurkolok neked!Biztos elindul lefelé! Lehet csak sósabban ettél az elmúlt héten, és az a 60dkg csak víz volt.
555. vicububu (válaszként erre: 546. - Csikil4ny)
2014. aug. 8. 13:24
Köszönöm! Hogy bírod a szénhidrátcsökkentést?:-)Mi a menüd mára?
554. vicububu (válaszként erre: 549. - B44881e33b)
2014. aug. 8. 13:23
Köszönöm! :-) Nekem is nagyon nehéz kibírni, hogy ne mérjem magam állandóan, de ismerem magam, hogy elszontyolodom, ha nem úgy megy mint vártam, inkább apró heti célokat tűzök ki,(heti 0,5kg) amit nagy eséllyel sikerül elérnem, akkor az újabb lendületet ad a folytatáshoz.Tudom,ez valahol önbecsapás, de nálam működik.:D Azt is megértem, ha valakinek szüksége van a napi kontrollra-mérlegelésre, és rutinból reggeli wc-zés után rápattan, ilyen is van a családban. :-)
2014. aug. 8. 11:34
Én is, de most már hiába rágom magam, az aug. végére kitűzött célom, a 62 kg nem lesz meg még akkor se ha fejreállok (69 vagyok).
552. Naphal
2014. aug. 8. 11:14
Most már én is igyekszem lazán venni, csak egy kicsit "teljesítmény kényszeres" vagyok. :D
2014. aug. 8. 10:48
Nem érdemes erre rástresszelni, van amiért aggódjunk épp elég! Én is a múltkor, hogy beijedtem, aztán rájöttem, hogy ha mindent jól csinálok akkor biztos az idő megoldja.
550. Naphal (válaszként erre: 549. - B44881e33b)
2014. aug. 8. 10:27

Én is minden nap megtaposom a mérleget, de tavaly volt, hogy megszívtam.

Nem mozdult napokon keresztül a mérleg, én meg tiszta ideg lettem tőle. Sikerült tőle stagnálnom idegi alapon, aztán azóta ha be-stresszelek, homonális gondjaim leszek.

549. b44881e33b (válaszként erre: 544. - Vicububu)
2014. aug. 8. 08:47
Gratula! Én most egy kicsit stagnálok (igaz, csak 3 napja), de ha nem mérném minden nap, akkor nem így lenne. Ez az átka a napi mérlegre ugrálásnak.
2014. aug. 8. 08:12
Semmi különösebbet, több nyers zöldség és hús kerül az étlapra, a lényeg, hogy a ch alacsonyan maradjon (90-100 között, máskor meg 130-150 között eszek)
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook