Szeretnék hétfőtől fogyózni!(04.27.)Csatlakozna hozzám valaki?Gyere fogyj velem! (beszélgetős fórum)
Szisztok,
Nekem az első hónapban lement -5kg,a 86,5-ből,de most egy hete stagnál. Nagyon nehéz ez a lelkemnek,engem a fogyás dopingol. Látom,hogy megy lefelé,van értelme csinálni,de ez a stagnálás...Persze kitartok,máshogy nem megy.Egyre keményebben taposom az elipszis tránert.A szülinapompa szeretnák 65kg lenni,ami 10 hét múlva lesz. Heti 1,5kg-tól kellene megszabadulnom.Úgy gondolom tartható a terv,de ha már most megcsúszok egy héttel? Sebaj, majd behozom a lemaradást.
Sziasztok!
Éhes vagyok, de ennek ellenére máris könnyebbnek érzem magam. Egy fokkal jobb. Talán ha így folytatódik....még sikerül is lefogynom.:)
Ma jön a szomszédasszonyom, nyomunk egy Duci-tréninget így kezdésnek. Már 3x tornáztam rá, kibítható kezdő tornázóknak.:)
Az Update 1-es kajámat ma is várom.....:)
És ma tekercselünk is.:)
Sziasztok!
Kiváncsi lennék hogy tényleg igaz amit a Turbo porrol irnak?Valaki ismeri közületek?
Most akarom megrendelni!Gondoltam elötte megkérdezem töletek!
Sziasztok!
Mára update 1-es juhtúrós sztrapacskát rendeltem és update 1-es pogácsát. Egész ehető. Nem azt mondom, hogy olyan mint a Gundelben...de rosszabbra számítottam.:) Talán kibírható.......:)
Szia.
ÁÁÁ szerintem maradj csak mindegy az hogy ki hány éves ugy gondolom.
Amugy köszi de nekem egy kislányom van :D meg egy kutyus de az nem velünk lakik :))
Szia! üdvözlünk körünkben és örülünk, hogy egyre
többen vagyunk. Mondom ezt én az öreg csoroszlya, mert ahogy elnézegetem én vagyok köztetek a legidősebb. E- miatt fontolgattam is hogy kiszállok.Már nem a fogyókúrából hanem a fórumból.
De abban bízom hátha csatlakoznak a hozzá hasonló korúak is. V. az unokám anyukája, nem írom hogy mennyem, mert én nem anyós vagyok,szeretnék lenni hanem barátnő. Ez 15 éve vele működik is.
Azt mondja nehogy kilépjek, hisz olyan vagyok mint a tinik, együtt kibeszéljük a fiúkat, minden
buliban benne vagyok, Persze azért vannak bizonyos egészséges határok.
Vissza térve hozzád, gyönyörűek a srácaid, a kutyus is ari.Biztosan eléred az álomsúlyt ilyen akarattal. Majd szurkolunk neked is.
Sziasztok.Én is egy hete kezdtem fogyozni.87.5kg voltam egy hete most meg 85.5kg. 2kg egy hét alatt.De nagyon-nagyon messze vagyok a céltól.Ami 68kg kb ennyi voltam terhesség elött.Este
6után nem eszem semmit meg drasztikusan lecsökkentettem az édesség evést.Mert nagy nasizos voltam...
Remélem nem baj ha csatlakozom :)
Kitartást minden fogyizonak :)
Hát meg volt a mérlegelés ugye vasárnap van.
Nagyon örülök mert meg van a 9. kiló.
Jobban mondva 1,20 dkg, de a kúra alatt az 50 dkg. alatti súlyt nem regisztrálom. nem mondom hogy könnyű,de nem is tartom egyenlőre nehéznek.
na és Ti hogy álltok? Biztos vagyok benne, hogy mindenki kitartóan küzd és meg is van az eredménye.
Szorítok mindenkinek.
Szia!
Te próbáltad? Mik a tapasztalataid? Mennyi ideig csináltad? Ehetőek a kaják?
Sziasztok!
Én 75 kilo vagyok de szeretnék lefogyni 65-re és ezt szeretném május végére vagy junius elejére!
Gondoltam megkérdezem melyik modszer a leghatásosabb ugyanis kezdö vagyok!
Köszönöm elöre is a segítséget!
Jo lenne lefogyni mert az önbizalmam igy elég ingatag!
Sziasztok!
Még jó,hogy leírtad,mert most akartam belevágni.Annyit nem ér az egész,hogy a duplája jöjjön vissza.
További ajánlott fórumok:
- Szenvedek az utolsó kilóimmal!Érezted ezt TE is?Ha igen, kérlek csatlakozz hozzám és támogassuk egymást!
- Ki csatlakozna hozzám, Jillian Michaels 30 naposához?
- Ki csatlakozna hozzám e hónap 20.-ától?
- Babát kérek a Jézuskától:) Csatlakoztok hozzám? 2011 a mi évünk!!
- Hétfőtől újra 90 napos! Csatlakozik valaki?:)
- Ha ma kezdtél fogyózni csatlakoz fogyunk együtt