Zsíroskenyér zabálók (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Zsíroskenyér zabálók
Én is azt szeretem a legjobban, amikor dobálódznak különféle elméletekkel, amik mindig elméletek maradnak, hiszen semmi konkrétumot nem igazán tudnak mondani...
Sejtem, hogy a nyerészkedésnél mire gondolnak, ha minden igaz, akkor arra, hogy ajándékkal halmozzák el a gazdagok a pedagógust, ezért velük kivételez.
De ez marhaság. A tanítónéni azzal kivételezik, akihez épp kedve van...
fővárosi pedagógustól többet várna az ember
megküzdöttél derekasan a pedagógussal
hogy derült ki,hol dolgozol
a gyereket kikérdezte?
Köszi a semmit-igazolta az eddigi sztorijaid hitelességét.
Pá.
:)
miért kell megismételnem magam?
olvasd el,ha érdekel
főleg a gyakorló pedagógusokét olvasd el,hátha megleled a választ a magvas kérdésfelvetésre:D ...bár ki tudja...:D
A te tapasztalataidra vagyok kíváncsi.
A személyeskedéseidre nem reagálnék.
leírtam,sőt két pedagógus is leíta itt alább:)
szövegértési feladatokat egyébként hány százalékkal szoktad teljesíteni:))
Milyen munkakörben dolgozol??:)
Konkretizáltam a kérdést.
dehogy illeszkedik!
még logikailag sem:D
Tehát:
Milyen példákat láttál arra, hogy a tanárok/tanítók nyerészkedtek a tehetősebb szülők gyerekein keresztül?
Válaszodat, és információidat előre is köszönöm.
;)
Oké, akkor majd elárulod.
Hogy basznak ki a nép egyszerű gyermekével a gonoszok?
erre emlékszem
és majd a fiam jó parti lesz ,ha a forint-euro árfolyam jól alakul:)-mondta lézer j.
Miért nem tudtam én erről. De jó lett volna megúszni egy pár tantárgyat:)
Én a számvitelt utáltam, ha csak azt kihagyhattam volna...
Egyetértek egy korábbi hozzászólóval, hogy nem ennek a nemzedéknek a hibája az, hogy ilyen lett, hanem az előző nemzedéké+a körülvevő világé (média, közfelfogás, fogyasztói társadalom stb.), akik ilyennek nevelik őket.
A mai tizenévesek mit látnak a tévében????
1. Legyél k**va gazdag percek alatt, semmi munkával! MINDEGY, hogy hogyan, de legyen pénzed, mert pénz nélkül senki vagy.
2. (Nem politzálva) de azt is megkapják, hogy "mindenki annyit ér, amennyije van..." Tehát megint csak oda jutunk, hogy pénz nélkül senki vagy.
3. Ezek a mai gyerekek látják a szüleiket, akik éhbérért dolgozzák magukat halálra, és hamar eldöntij, ők bizony nem lesznek csórók. Csórónak lenni ciki. Nem mondom, hogy szégyen, de legalábbis kellemetlen. Tehát: MINDEGY milyen úton, de pénzt kell csinálni, mert PÉNZ NÉLKÜL SENKI VAGY!!!!
Ez az egyetlen mondat életük minden napján az arcukba van vágva - vagy így, vagy úgy.
Csoda, hogy ilyenek lettek???
Ez általános iskola volt. 1-3 éveben.
Egy kisgyerekkel csinálta ezt egy diplomás tanárnő, akiről azt hittem az évnyitón, hogy ő a takarítónő a kinézete alapján. Szegény takarítónő! Többször elnézést kértem utána magamban a sértés miatt:)))
ez nem semmi
hol volt ez?
másik példa
volt egy külker fősulit végzett kollegám,sosem ment neki a matek,jogra nem vették fel,ment a külkerre
aztána munkahelyünkön összefeküdt a 52 éves fönökünkkle,aki ,mint munkáltató a műszaki egy gazdálkodási szakára beiskolázta
felvételi csak egy elbeszélgetés volt,hogymiert akar ide jönni
kétéves gyorstalpalón adtak neki egy kiegészítő képzést es közgazdász diplomát,úgy,hogy röhögve mesélte:nem volt matek!!!!!!!
namost erre a "szakra" nem lehetett csak úgy bekerülni,a munkáltató megírta,hogy neki kell egy itt képzett ember és felvették,ennyi
ugyanolyan közgazdász diplomája van,mint annak,aki a közgázon 3-5 évet végig izzad a matekkal,STATISZTIKAVAL stb