Zsibbadtaknak (beszélgetés)
Helló, most jöttem meg :) Vettem szőnyeget :D
Elfeküdtem a hátam, azért fájt. De már jobb. Borzasztó carul aludtam az éjjel...
"hántolt zabot sok fogyis használ tészta helyett, rakott kajába"
Azt hogy?
Jó reggelt itt is, kávé cigi, fene tudja, hányadik.
A súlyom beállt 66-ra, remélem, hónap végére meglesz a 65, és akkor elmondhatom, a felén túl vagyok.
Édes és édes közt is van különbség.
Egyébként zabkekszet is lehet jóóó cukrosan, ha nem érdekel a cukor mennyisége.
Én sosem voltam édesszájú, amióta megint a normál súlyomnál vagyok, megint szokom lefele a cukrozásról. Mert tény, hogy rá lehet kapni rendesen.
Sütit nem fogyókúrásat kell enni, ebben igazad van, de a zabkeksz nem az a krémes-édességű dolog. Másik műfaj.
Nekem az is visszás, amikor a tévében az a vegán főzős nőszemély mindent elkövet, hogy rántottának nézzen ki a kaja.
Ha egyszer nem tojásból van, akkor miért nem nézhet ki aszerint, ami benne van, szójaételnek?
Én is, és van, aki meg irtózik tőle, merthogy nyákos.
Őneki egyenesen nyálkás és undorító.
Hogy nem ízlik, azt nem értem, mert én nem érzem, hogy önmagában bármilyen íze lenne. És nem eszem magában és szárazon, nyilván. :-D
Ha nem kedvelném bármi miatt, én sem enném meg. Olyan nincs, hogy valamit csak azért egyek vagy csináljak, mert másoknak az jó vagy ízlik.
Bikinieffektus. :-D
No meg a zab íze semleges, a zabkorpa is sok mindenhez jó, míg a búzakorpának van egy sajátos íze. Az árpapehely nem hajlandó megpuhulni, a zabpehely rögtön puhul...
Egész, hántolt zabot sok fogyis használ tészta helyett, rakott kajába. Én azt még nem próbáltam, no meg csak magamnak nem fogok rakott cuccot sütni.
Sőt, azt mondják, hogy ők gondolkodnak logikusan, és a nők nem!
No de nem a logikájuk kell nekünk... :-D
Igen, persze! De ti annyira erőltettétek a bikinit!!! :-D
(Egyébként tudok a vízen lebegni, és ha nem is szabályosan, de úsztam is annyit, hogy kijöjjek a vízből. Nem szerettem meg. Mint a fiam a cigit: kipróbálta, eldöntötte, nem kell neki.)
Jó, nincs több érvem, lehengereltél!:D
Viszont megjósolom, hogy mi a karmád:
Krétára fogsz menni nászútra, hogy szenvedhess!! :DDDD
Nem vagyok boldog attól, ha kint fekszem egy hülye fekete műanyaggal az orromon, amúgy meg dioptriás kellene, hogy lássak is vele...és nem fogok csak polgárpukkasztás miatt bikinit venni. Arra tök jó a farmer legging is.
Ja, az a D-vitamin sem jó feleslegben, majd az bejön a pofázmányomon, a fejbőrömön, a karomon meg a csülkeimen is.
Nekem nem jó. Nem szeretem. Ne töltögessen semmivel, mert kényelmetlen, meleg, felforr a fejem. Töltögesse csak a fotoszintetizáló növényeket.
(Anyut lehetett ezzel remekül felbosszantani. Igaz, nagyon rihelltem a kötelező nyaralásokat is a húgaimmal együtt a beutalós alkalmakkor.)
- hadd lásson az egész utca!
- létezik kényelmes napozóágy (szögek nélkül:D)
- létezik napszemüveg
- sz.rt se ér a D vitamin gyógyszer formájában
- a napfény boldogít, energiát ad, feltölti az ember testét - lelkét, boldogsághormonokat termel
csak ÉSSZEL kell élni vele:)
Miért?
Mármint miért jó a vízben lebegni?
Nem egyszerűbb a szárazon inni a sört?
Nem a szőnyegen akciózást említém, hanem a szögeken valót... :-D
Én kimehetnék nyáron a saját udvaromra is napozni, sőt ha akarok, egy plédet is odatehetek, hogy ne lásson az egész utca, de miért is???
Ez a napsütés már nem az a régi, amikor még el is aludhattál a napon. Mi a frásznak jó az, elgémberedik a hátam, nem látok rendesen olvasni, mert vakít a papír...kenegethetem a méregdrága napvédőt.
Tényleg csak a barnaság miatt szokták? (mert ezt se értettem sose, csak nem mertem megkérdezni fiatalabb koromban.)