Zsibbadtaknak (beszélgetés)
Meg van. köszi
Téged is szeretlek!♥♥♥♥
Tudjuk,hogy te ilyen univerzális vagy.
Tegnap este megkaptad pörgésserkentőt.
Kövezzetek meg, bunkó vagyok, tudom, de nem lelkesedek a gyerekekért. Idegen gyerekek hidegen hagynak, ha jó fej akkor elvagyok vele, de képtelen vagyok lelkesedni felületes ismerősök mutogatta gyerekfotó láttán.
Úgy vagyok velük, mint más emberekkel: van, amelyiket kedvelem, van, amelyiket inkább kerülöm. Ráadásul minél nagyobbak annál jobban ,megértem magamat velük, a legtöbb kamaszt kimondottan csípem.
De de de
pillanat
Szijjjaaa :))
Én egyszerre hoxázok, filmet nézek és takarítok. Lehet hogy még főzni is fogok :)
Igggeeennn :D
Megvan ez az :D
Elcsaládosodni? :D
Olyat már hallottam sőt láttam is ha valaki férjhez megy és elasszonyosodik de hogy elcsaládosodik :D
Másik babás beszólás.Nálunk a két fiam közt 21 hónap a korkülönbség, de valóban így akartuk. Találkoztam egy ismerőssel amikor a második már látható volt a pocimon.Némi megvetéssel a hangjában kérdezte tőlem:Minek úgy elcsaládosodni?Köpni nyelni nem tudtam a döbbenettől! Már ott se volt!
Az élet a legnagyobb rendező. KB úgy 8 év múlva már iskolás volt a kicsi is összefutottunk egy szupermarketben. Ikerkocsit tolt benne két picurral.Tudom hogy szánalmas, de nem hagytam ki odalibbentem .Mondom: te még ebben is jobb vagy egyszerre nagycsaládos lettél!
Nem szeretem ha azt mondják hogy útban van a gyerek.
Inkább mondják azt hogy terhes, várandós, álldottállapotban van vagy mittomén de azt hogy már útban van a gyerek.....azt ne.
Erre mondtam hogy nem vagyok terhes de ha az lennék sem lenne útban a gyerek:)
Érti már kedves?
Mit Te is?
Te is gondolkozol? :D
Néha nem árt de ne vidd túlzásba.
:D
Egyismerős hordozóban viszi a kicsit, rendszeresen baszogatják. Mikor besokallt a kérdésre: és nem fullad meg? Annyit felelt: de igen.
Elmondok neketek egy utcai beszélgetést.
Megkérdezték hogy nincs e még útban a harmadik.
Erre én: Még ha várandós lennék sem lenne útban a harmadik.
Ezen a válaszon még mindíg gondolkoznak :D
Most hívott a főnővér, hogyha bent voltam miért nem írtam alá a hosszabbítást. basszus, mert nem szóltak :S
Mindegy, lényeg, hogy pár hónap haladék, nem leszek elsejétől munkanélküli.
jujjjujjj én pont most kérdeztem meg egy nőtől hogy mikorra várja a babát.
éééssss izzzzééééééé hát nem is terhes
de kínos volt
Ha 7 emberre főzöl akkor én leszek a fél?
Nem félek.Akkor is megyek :)