Zsibbadtaknak (beszélgetés)
Csak panaszkodni jöttem,de látom, van elég bajotok most. Én meg nem tudok ebbe belekapcsolódni, mert nem ismerem az előzményeket.
A leszokósban. Izland közölte, hogy mindenkinek meghal valakije, és ő is elvesztette az édesapját "állítólag" (ő írta idézőjelben) a dohányzás miatt.
Igen, a szülőket elveszítjük, de én a férjemet, és nagyon nem vagyok még túl rajta, még csak most lesz két éve!!! Ráadásul tudja is! Ennyire tapintatlan barom hogy lehet valaki?
Méhecskéből nekem ennyi elég is volt.
Guruljka, mi a baj? Ki piszkált?
Mert te még depis vagy.Én már nem. De majd kigyógyítalak,ne félj.
Ez a szürke szín, ami eddig hiányzott az életedből?
Az enyémbe is de csak a sötétség jut eszembe :)
Tőled szeretném olvasni, hogy mi vagy:D férfi/avagy nő?
Ajánlhatok egy kis olvasni valót?
d tovább a szint a többieknek, úgy fogsz belőle egyre feljebb és feljebb épülni:)
El. Olyan jó,hogy itt vagy.Egy kis színt viszel az életembe
kombinál, de nagyon tévesen:D
Akkor itt az ideje, hogy a többi itt lebzselő depis sorstársadnak átadd az életkedvedet és az energiát, ami téged felszabadított:DD
Tündike, szóval elmult a depid, ezt örömmel hallom:xD
Hú, lányok, mint akit mellbe rúgtak.
Hogy egy tapintatlan senki, aki egyébként nem is fontos, ekkorát tudjon ütni, a fenébe is! És ráadásul nem is feltételezem róla, hogy tudatosan csinálta.
Ne menj el,légyszíííííííííí
Juj,elküldhettük volna oda,beszélgetni gitkával.
Én is jól szórakozom.
Szerintetek méhecske=gitka? :D
Óóó hagyjátok már,olyan cuki pofa.
Szóval férfi avagy nő vagy-é?:D
Örülünk hogy itt voltál.
Nem is marasztalunk tovább :D
Mókusnak,mókus,de mitől zsibbadt?
Semmi extra egyébként.
Nem értem..
Törpilla? elment világgá, hogy meglátott, bár még néha/sokszor beböffent nekem más reg-eken, szívének netovábbját:xD
Örülünk, remélem, betartod az ígéretedet.
nem, még mindig nem:DD Bár nem mondom, hogy néha nem lenne jó,kicsit móresre tanítani az itt lebzselő üresfejű unatkozó libákat:DD