Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Zöldborsó leves variáció recept

Zöldborsó leves variáció recept

A Zöldborsó leves variáció hozzávalói:
fél kg zsenge borsó
2 szál répa
1 szál fehérrépa
1 csokor petrezselyem
3 evőkanál olaj
2 evőkanál liszt

ízlés szerint cukor.


A Zöldborsó leves variáció elkészítési módja:
A borsót, a karikára vágott zöldséget és a finomra vágott petrezselymet olajon megpároljuk, liszttel meghintjük. Felengedjük vízzel, és puhára főzzük. Tojásos galuskát főzünk bele.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A zöldborsó leves variáció elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook