Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tavaszi raguleves recept

Tavaszi raguleves recept

A Tavaszi raguleves hozzávalói:
2 csirkeaprólék
vagy fél kg kockára vágott borjúhús
negyed kg fejtett borsó
1 zsenge újkaralábé
negyed kg gomba vagy spárga
1 csokor petrezselyem
2 kanál liszt
3 evőkanál liszt
só.


A Tavaszi raguleves elkészítési módja:
Az apróra darabolt zöldséget a finomra vágott petrezselyemmel megpároljuk az olajban, meghintjük a liszttel, majd felengedjük vízzel. Beleadjuk a húst, majd puhára főzzük. Galuskával tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tavaszi raguleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook