Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Zabpelyhet hogyan használjam? fórum

Zabpelyhet hogyan használjam? (beszélgetős fórum)

2011. júl. 22. 06:00
Ez ízlés kérdése, ki mennyire szereti húsosan, vagy kevésbé húsosan a fasírtot. Elrontani nem tudod ha nem is pontos adagolás szerint csinálod, akkor sem. Szerintem 1 kiló húshoz mehet olyan 20 dkg, de tényleg nincs erre pontos adat. Kicsit áztasd be, majd nyomkodd ki. (Én egy szűrőn szoktam átnyomkodni, úgy a legegyszerűbb.)
2011. júl. 21. 21:01

25 dkg húshoz kb. 10 dkg zabpehely. Az biztos, hogy a zabpelyhet be kell áztatni, mert különben a húsból vonja ki a vizet, és akkor száraz lesz a fasírt!

Érdemes delikátos vízbe beáztatni, és kb. 20 percig.

Én még nem próbáltam!

A recept:www.etelek.net/zabpelyhes-fasirt oldalon található

2011. júl. 21. 20:12
jaj ez nem ide szolt bocsi,egyébként valahol olvastam hogy 25dkg húshoz két jó evőkanállal kel bele:)
2011. júl. 21. 20:10
na senki nem tud segíteni nekem??????????
2011. júl. 21. 19:50
fasírtot szeretnék csinálni és nem tudom az arányokat pl 1 kiló húshoz mennyi hány kanállal kel belőle,valamit be kel e áztatni ki hogy szokta??

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook