:((((( (beszélgetés)
Segítségkérés: Kérések-Felajánlások
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem,nagy bajban vagyok,és már végső elkeseredésemben hozzátok fordulok.A barátom aki egy éve fűt-fát ígérget,áltatott hogy szeret,velem akar élni,lakni,megyünk albérletbe,stb.Kiment kamionozni kb 4 hónapja,azóta teljesen megváltozott.Nem keres,nem hív,leráz,jó ideje furcsán viselkedik velem,közömbös,bunkó,hazudozik,ide-oda passzolgat,és hónapok óta igérget,hogy jövő hónapban jobb lesz,albérlet,közös élet,stb.Rámbizta a skizofrén anyját és az alkoholista élettársát,én gondoztam öket,orvoshoz jártam velük,idegeskedtem,xanaxon éltem,úgy kikészültem,6 kg-ot fogytam másfél hónap alatt.Erre jó voltam,most meg pár napja SMS-ben közölte velem hogy takarodjak az életéből,igy szó szerint.Söt még meg is veretett.Azt se érdekli hova megyek,most kb úgy néz ki hogy lehet hogy az utcán kötök ki.Melóhelyem több is van kilátásban,dolgozni szeretnék minél hamarabb,de addig nem tudom,mi lesz velem.Anyámat a sorsom soha nem érdekelte,apám nem él,rokonokra barátokra nem számithatok.Abban kérném egy jó szándékú,hátsó szándékoktól mentes idős néni vagy egyedülálló,gyermekes anyuka segítségét,hogy átmenetileg,ha módjában áll,nem tudna e segiteni rajtam oly módon,hogy pár hétig,mig munkába állok,nem fogadna-e be.nem kívánom ingyen,igényes,házias tisztességes 30 éves nő vagyok,mosok,főzök,takarítok,bármiben segítek cserébe.3 helyre van beadva munkahelyre pályázatom.Az utcára nem akarok kerülni,mert már az is megfordult a fejemben,hogy leteszem az életemet....Tudom nem megoldás,de jelenleg rendkívül kilátástalan a helyzetem.Kérem,aki tud,segítsen nekem,egyébként tatabányai vagyok. Köszönöm.Privát üzeneteket várok.