X-Faktor 2014 (beszélgetés)
érdekes, amikor megjelent, már mondtam, hogy itt van Shrek. :)
ez a szimpátia, amit most kiváltott az emberekből (a köré kanyarított sztori, nagymama fotó, stb), sokáig elviszi, mert megjegyezték, szurkolnak neki. emlékezz Zámbóra... :P
Jonatánnál miért nem jelent meg az iskola, ő is tanár? (feltételezem, 28 éves korára már nem csak 1 órát nyomott le)
( az 1 óra tanítást elég szomorúnak is tartottam... hogy lesz így rutinja?...na, mindegy ,ez nem ide tartozik)
Shrek-faktor :)) ez jó kifejezés, még nem hallottam :))
minden csoda 3 napig tart
a tegnapi produkcióban működött ez a Shrek-faktor, de hetek múlva a táborban vajon mennyire tűnik majd ki, mikor többedmagával kell majd egy-egy sort énekelnie? És akkor még mindig csak a zsűri dönt.
SZerintem nem kerül a mentorháznál tovább.
AMúgy meg már rég lezajlott a tábor is meg a mentorház is.
Az sem biztos, hogy bekerült az élő adásba.
Ki emlékszik már arra? :)
Egyébként tegnap összesen 5 fő jutott tovább. fent vannak megint itt: [link]
mire másra? az nyer, akire a legtöbben szavaznak :))) ez a tanát bácsi-sztori, Shrek-faktor lazán elviszi a legvégéig. :)
azon röhögtem, hogy maga is bevallotta, hogy idén 1, azaz egy darab órát tanított, de azért odacitálták az iskolát.
Térjünk vissza rá:
szerintem a mentorházból kirúgják
3 elfogadható volt tegnap
(bár Ricsibácsitól én nem estem hanyatt)
az eddigi szériákban is csak ilyen kevés továbbjutót mutattak az adásban, mint most??
Az őrjöngő barmot Szikora lecsaphatta volna!
Amúgy végén Ricsi mindent vitt,nekem Tarány Tomi jutott róla eszembe.Drukkolok neki!!
kettő említésre méltó volt ma: a zöldkezű és ricsibácsi
ennyi??
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)