X-Faktor 2014 (beszélgetés)
Aki kiáll a sarokra, ne csodálkozzon, ha leszólítják....
nem voltak illúzióim az RTL-lel kapcsolatban.
Bármi ilyen műsorba megy az ember, bizony vásárra viszi a bőrét!
Tisztességtelen a dolog a csatorna részéről, de előre tudható, hogy rizikós a jelentkezés
Szerintem is rettenetesen gagyi eddig.
Ricsi bácsi bent lesz az élőben, egyszerűen mert hangban tényleg a legjobbak között lesz (ha így folytatják).
Marciék csapatát én is továbbrugdostam volna, de lehet, hogy a mentorok tényleg besokalltak a linkségük miatt tavaly. :P
Nekem is Ricsi vitt mindent,de látom azért belé is belé kötnek itt rendesen.Amúgy szerintem megnyeri az x faktort.
Nekem még a Kottán kívüliek jött be nagyon,az előző adásból.
Sziasztok!
Nagyon kiszámítható volt a tegnapi faktor az örjöngőről elhitte bárki, hogy nem műbalhéból és azért a (kb.) 10ezresért nyomja, amit az RTL fizetett neki?
Nagyon béna volt.
Jonatán szimpi volt Ricsibácsiról nekem is Shrek jutott eszembe, ettől függetlenül szimpi volt.
A hármas Marci triót tovább vittem volna, na nem azért, mert jók voltak, csak kíváncsi lettem volna, hogy mit csináltak volna még.
A Shrek-faktorra én is immunis vagyok, de Ricsi bácsi tényleg jól énekelt.
Ellenben Jonatán nekem egyáltalán nem tetszett, tök bénán zongorázott (pláne hogy képzett zenész).
most már 25000.
az átlag olyan 2-3000 szokott lenni.
rám egyáltalán nem hatott, nem is értem ezt a nagy hype-ot a fb-on, amiről írsz
(persze, shrek-faktor..... csak akkor én immunis vagyok erre a faktorra) :)
a szíjmelinda -hasonlat nem szerencsés, visszavonnám
de a lényeg a lényeg: ricsibácsi kevés az RTL-nek
mondom, térjünk vissza rá
Én még megnézném az összes válogató adást ahhoz, hogy tippeljek a végső győztesre
Továbbá meggyőződésem, hogy az RTL nem csakis vihető, eladható, öltöztethető plázasztárokat tol a végsőkig, a szíjmelinda-szánalomfaktor az RTL-nél nem játszik
utolsó mondatodra válaszolva:
Ricsibácsi gyermeki lélek, olyan kis Micimackó, nem túl okos, de kedvelhető, kicsit esetlen, infantilis, de jólelkű - nála ezt a tanárbácsi oldalt ki kellett domborítani, mert e nélkül kevés
Jonatán önmagában is elég.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)