X-faktor 2012 (beszélgetés)
ide meg jelentkezhetnek együttesek.
Úgyis mindig fintorgunk, hogy sok a karaoke sztár.
Bár az igazi az egy valódi tehetségkutató műsor lenne, jó mentorokkal/zsűrivel, valódi hangszerekkel és szerzeményekkel.
De ilyen sose lesz :((
:DDD
nocsak, a hányós dalt nem is az a cowboy írta,aki elénekelte; pedig én valahogy úgy értettem....de nem.
Remélem, az eredeti szerző levédette a dalt előtte, mert akkor dagadhat a buxája most :)
érdekes, de az operettszínházas Szabó Dávid nekem is simán lecsúszott a torkomon, nem volt "túl sok"
Nagyon üygesnek találtam, esélyes a győzelemre is, szerintem.
a belinkelt Blikk cikkek se jobbak :D
engem meglepett, hogy pont ezt a 2 embert ragadta ki. Vera emberileg nálam leírta párszor magát, de a legjobb hangú női tehetségkutató nyertes. és Tabáni meg a (nálam) második legjobb hangú férfi győztes.
Butuska, egyoldalú cikk féligazságokkal.
AZt kéne végre felismerni, hogy mind a tv2, mind az rtl klub kereskedelmi csatorna, s piacképes, sok pénzt hozó műsort gyárt, mert profitorientált cég.
Azt csinál, amit akar, s a felnőtt emberek szintén: lehetősége van jelentkezni, megmérettetni magát , illetve anézőnek meg szavazni, vagy nem szavazni, sőt: joga van leszarni a műsort és nem nézni.
Semmivel se kutyaütőbb egy "tehetségkutató" műsor, mint egy szappanopera, vagy egy maiamihelyszínelők, vagy bármi más. Ez is egy termék ugyanis.
A terméket meg vagy megveszem, vagy nem. Én dönthetek. Józan, felelős, felnőtt eszemmel.
Hogy sok a tehetségkutató?? Sok az évente az égnek röpített friss "sztár"??? Na és?? Ha nem tetszik, rá se hederítek. Ha tetszik, akkor meg érdeklődöm iránta.
Egyik se zavarja a köreimet.
Ha minden második szomszédomat láttam volna a megasztárokban, az se zavarna.
Én annak örülnék, ha Ildikó kapná a csapatokat, Feró a fiúkat, Miklós a lányokat és Geszti a 25 év felettieket.
Szerintem egyébként Ildikó most a 25 év felettieket fogja kapni, de majd kiderül. :)
Hú, ha ez hivatalaos, akkor tényleg így volt.
Bocsi mindenkitől:)
szerintem biztos, hogy nem. Mert a többieknél is keveredtek. Szerintem először a 35 év alattiak voltak, aztán nem tudom
Valaki jöjjön, segítsen!