Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
X-faktor 2012 (beszélgetés)
Én sem nagyon merek, mert az előző szériában érzékenyen érintett, amikor Tarány Tamás kiesett szerintem idő előtt.:)
De azért nagyon szurkolok, hogy a Meggyes Csaba bekerüljön az élő műsorba!
Már nem merek senkinek se :D
[link]
művészfilmben szerepelt Szabó Dávid
Szerintem érzelmileg instabil,amivel amúgy nem lenne baj,de azt is túljátszotta.Nem volt őszinte.
Én úgy gondolom ,jó nagy adag exhibicionizmus (köszönet,a helyesírás-ellenőrző programnak,húú)kell ahhoz ,hogy valaki színész legyen,vagy kiálljon egy színpadra,szóval valami nem stimmel...majd kiderül.:))
És akkor se tudott megfelelő színvonalon énekelni.
Nekem sem jött be a csaj. Olyan zavartnak tűnt, vagy mifene. Elég labilis idegrendszerű valakinek tűnik és a bemutatkozó filmjében szinte vibrált (idegesítően).
Jól mondod.Alakítás :)
Sajnos a hangja se jött be.
Kösz. Azt hittem teljesen magamra maradok :)
Akkor légyszi ne a Meggyes Csabának szurkolj!:))
mert ő volt a Társulatban az m1-en, mikor az István a király jubileumi díszelőadására válogattak.
vagy jól játszotta elvégre színésznő :D
Leégetett minden könyvelőt... Na a félreértések elkerülése végett nem ilyenek úgy általában :D
Fehér Zoltán tavaly fonott fürtökkel borzolta a kedélyeket de hangja akkor is volt
Nekem az utolsó nagy alakítás nagyon nem tetszett...
Voltak egész ígéretesek is de én már nem merek kedvencet választani mert úgy is lekaszálják :D
Tavaly is úgy jártam....
És milyen nagy sikere volt a hányós dalnak! Most még mi jön? A fingós? Mondjuk pl. én vagyok az egyetlen, aki hallottalak...
a táncos prudkciók azok kész
Nekem sem jött be.Túljátszotta a szerepét.:))
Magam is kb 45-nek néztem:oo
Mindenesetre jót röhögtem az "előadás" alatt:DDD
ó, Te szegény!
igen, az a lány ügyes volt.
:D
Akkor nem is baj, hogy a gyerek lefejelt és a vérző számat gyógyítgattam a műsor helyett :D
Láttam 1-2 alakot, nekem Jáger Kinga tetszett.
Igen,tényleg.Köszi.Jó éjt nektek!
nekem vannak musicaldalok, amik önmagukban tetszenek, főleg, ha mint popdalokat adják elő (manírok nélkül)
az ivászatot??
:))
á, most száraz maradtam, annyira sz*r volt a mai adás, hogy ijedtemben elfelejtettem bort nyitni ...:)
Zebi, kicsit nem vagyok itt, te meg megint kezded? :D
Ez jó! De hát ez egy Kovács Kati!
Minden hangja természetes! Még ha ordít is :)
mondjuk annyira ki lehetett találni a csaj "érzelmi hátterét", sütött róla, hogy valaki jól átverte a palánkon, és a mai napig nem tudta kiheverni...detto, mint az egyik barátnőm, tipikus jelei vannak:(
További ajánlott fórumok: