X-faktor 2012 (beszélgetés)
Nagyon jó a tippelési arányod.:) Akkor nyugodtan hátra dőlhetek és várhatom az élő show-ba M. Cs.-t...(?) :)
Igen, de így, hogy megnéztem más dalait is, szinte tuti vagyok benne.
Ahogy Amiras is írta, Kocsis Tibinél is eltaláltam, pedig az elején kevesen voksoltak volna rá :)
Írom, hogy kiket találtam el eddig első ránézésre:
Karamell, Tóth Vera, Ruzsa Magdi, Tabáni István,
László Attila
Persze ők nem mind faktorosok. Szóval az eddigi mérlegem kb 70%-os, akiket az elején betippeltem. Illetve volt, ahol nem tippeltem, mert nem láttam senki zsenit.Tarány Tamást a végéig lőttem volna, ott valami nagyon elcsúszott. Meg volt a Krisztián , Lakatos, őt is elsőnek dobtam volna.
Csak azt kívánom, hogy úgy jöjjön be megint a megérzésed, mint Kocsis Tibinél...:))
Viszont olyanok sokan voltak tavaly akiket a táborba már meg se mutattak. Idén nagyon kevés jót mutattak a gagyik arányához képest...Így könnyebb lesz nekik a dolguk akiket nem láttunk azokat számon se kérhetjük...
Nagyon hamar osztogatjátok a helyezéseket :D Nekem tavaly úgy rémlik hogy a jó kezdetek után voltak nagyon gyenge folytatások.Pl B.Alexa a döntőbe már csak gyenguci produkciókat nyomott pedig miatta nem jutott be pl. G.Petra...
a képernyőn csak aki tud :D
Attól még ott lesz a végső négyben, minimum.
Szerintem a döntőben is meg stb :) Nem sztárolás kérdése.
no,a lényeg, hogy jöjjön a szombat, meg egy jó pohár bor, meg egy jó társaság itt :)
aztán danolásszon, aki akar :)
Másodszorra már olyan volt, először talán még nem, de valamit huzigáltak, az biztos. :) Na mindenesetre ez volt az a bizonyos "50".
Tényleg,
de valami elektromos kütyü volt az, nem?? Valami fényképnézegetős, ujjal húzgálós dolog, mint amodernebb telefonok....(nekem ósdi van:))
Arra emlékszem, hogy egy mágnestáblára (vagy ilyesmire) kitették az 50 ember képét, és tologatták ide-oda, az emlékezetükre hagyatkozva, aztán végül 24-et kiválogattak. És csak azután derült ki, hogy ki melyik csapatot kapja a mentorok közül.
nem emlékszem olyanra, hogy rácsodálkoztam volna valakire, hogy "ez hogy kerül ide, sose láttam!"
szóval akit eddig nem láttunk, az biztos nem kerülkt be a mentorok házába
gondolom , igen.
nem nagyon emlékszem már a tavalyira.
de biztos uyganaz a szisztéma
aha, értem már! Köszi a magyarázatot.
Most is így lesz, nem? És a mentorházak esetében is.
Először lecsökkentik őket 50-re, aztán abból választják ki a 24-et, valahogy így... De az biztos, hogy most 150-nel indítanak, nem 59-cel. 59 olyan van köztük, akinek egyáltalán mutattak valamit a produkciójából a válogatókban. Vagyis majdnem száz versenyzőből semmit sem láttunk... Nem emlékszem, volt-e olyan az előző két X-ben, ahol ebből a majdnem százból valaki is bejutott a mentorházba.
tavaly a tábor két egymést követő napon volt, szombat-vasárnap)
na, megnéztem, tavaly 150 versenyző jutott be a táborba, majd onnan 24-en a mentorok házába.
milyen 50-ről beszéltek???
59-ből 50-et kiválogatni elég béna lenne. :) 150-en lesznek a táborban, azt olvastam valahol.
[link]
Színészeket vet be az X-Faktor
sem sehol máshol... :(
elég nyilvánvalóüan sztárolnak egyeseket...
Na, Zebi, M. Cs. egyszer sem volt a Fókuszban, nem?:(
Oláh Gergő és családja az állatkertben - Fókusz
tuti döntős...
nem hinném:
59 továbbjutó produkció van az X faktor honlapja szerint, ezek mennek a Táborba.
Egy, csak egy legény van talpon a vidéken. :))
A trio produkció klassz. Hatásos :)
Kelemen Örs nekem beképzelt. pff Annyira meg nem jó.
Ekanem Bálint nagyon oké.
További ajánlott fórumok: