X-faktor 2012 (beszélgetés)
Ja, a rap, pedig az se kizárt. Vagy a kopasz ikerbácsik??? :P
ó, igaz...akkor nem tudom
Nagy Szilárd? Az a nyálas szőke gyerek? Jaj ne... Kivel volt riport? Kókusznézők előnyben. :)))
a párban indultak is csapatok.
csapatra csak a Gubik-triót tudom mondani "tutira", a másik kettő bizonyára összetákolt csapat lesz, nekem a Kátai-Arustei nem tetszett annyira, más csapat meg nem volt, hacsak nem az a rap+ének az első adásból, de azon nagyon csodálkoznék :DDD
Idén a 3 lányon kívűl kit tudnának a csapat-mentorhoz tenni?Senkire nem emlékszem.
a kisfiúkban szerintem benne lesz Nagy Szilárd, Fehér Z, meg valaki, akiről volt riport a Kókuszban.
a 30+ az 25+ :)))
Te nem írtál 12-t, azért tűnik eltérőnek.
igen, jobban átnézve hasonló a vonal...
Hát pedig elég sok az átfedés, majdnem teljes. Antal Tímea is lehet Csobot Adél helyett, a kettő közül az egyik tuti.
én is tippeket írtam, nem vágyálmokat! :)
Ja, de ez nem azt jelenti, hogy én kit szeretnék, hanem hogy kire tippelek.
Hol írtad, visszakeresem.
nem sok az átfedés az énn tippjeimmel :))
Nem, nem, szerintem Fehér bent lesz, Oláh most nem. Ónodit és Fóris-Ferenczit szeretném még, ha bent lennének, de félek, nem lesznek, Meggyes talán igen...
30 fölött Zámbó bent lesz, Szabó Dávid hány éves, ő is ide tartozik? Ő tuti bent lesz valahol. +0 fölött még talán Lass Bea.
Lányok közül Csobot Adél, Jáger Kinga és Pál Loretta, talán...
Csapatok: a 3 csaj egyértelműen, aztán Kátai-Arustei, meg még valakiket összeraknak talán.
Na és persze lehet még olyan göngyszem, akit nem láttunk eddig.
Én is túlzásnak találtam a 27 kg-ot, mert annyira nem volt kövér. Lehet, hogy tényleg bánatában hízott először egy huszast, aztán meg ledobta.:)
megnéztem a tavalyit is: lehetetlen a - 27 kiló!
Legfeljebb úgy, hogy a tavalyi x faktor után még hízott egy csomót, és ahhoz képest fogyott 27 kilót.
pedig esélyes: szerintem Oláh (gereblyés) Gergely és Fehér (fogszabályozós) Zoltán is benne van a pixisben :)de hamar el is véreznek majd.
Amúgy meg mindegy is, mert az említett fogszabályzós miatt úgysem fog bekerülni, hasonló típusból sose visznek kettőt.
Meglehet.
Valószínűleg abban sem tudtam hinni.
Értem, de szerintem volt már üresebb fejű emberke is a döntőkben, Megában, X-ben is.
a kilókat észre se vettem :DDD nem az a típus, akit tüzetesebben megnéz az ember lánya :)
Hát nem. Nem sokat segített a fogszabályzás és a leadott kilók. A kisugárzását nem változtatta meg.
hamar kiesik, nem egy közönségkedvenc típus.
Megnyugodtam, kedvesek vagytok. :)
Értem, megértelek, egyetértek.:)
Kár, hogy irritáló jelenség (legalábbis számomra).:(
Bízz bennünk,Zebi! Értjük! :P :)))
További ajánlott fórumok: