X-faktor 2012 (beszélgetés)
..továbbá nem elhanyagolható körülmény, hogy a Bond-filmek alkotói valóban képesek a megújulásra, a fejlődő filmtechnika adta lehetőségek maximális kihasználására, jobbnál jobb színészek felvonultatására.
Aki nem hiszi, nézze meg a Skyfallt, ami a maga nemében-tanúsíthatom-tökéletes!
De igen:(
Talán lesz is.
Bond filmek most 50 évesek.
Ne bántsátok Jimmyt-halottakról vagy jót vagy semmit. Egy biztos: Krisztiánka nem a jó hangját örökölte a kedves apukától...
Tegnapi párbajról: A Spirit eleve úgy ment ki, hogy már fel is adták...
Amikor elkezdték, mind a hárman iszonyat hamisak, és erőtlenek voltak. Sajnálom, de tényelg nem voltak a toppon tegnap:( Mondjuk én F. Z-t sem csípem: még mindig nagyon langyos amit csinál, és most nem a nemi hovatartozásra gondolok. Nem kiforrott a hamgja, és hát a mozgása sincs szinkronba sem a zenével, sem saját magával:D
Jaj, az a bohóc nem valami jó ajánlólevél az unokaöcsnek... Katasztrófa volt, amit a szigeten művelt és a sok bunkó, aki örjöngve tapsolt és adta alá a lovat!!!!
Most meg azt mondta az egyik magazinnak, "tudom, hogy az unokaöcsém nem egy Pavarotti, de fejlődőképes és megbeszéltük, hogy majd együtt lépünk fel..."
Micsoda hülye összehasonlítás: PAVAROTTI CSAK EGY VOLT, - Ő, SAJÁTMAGA!
Nehogy már valamelyik Z. felvegye vele a versenyt, mert tökön szúrom magam! DDD...
Látod, azt sem tudom, hogy kivel párbajoztak!
Most akkor Feronak csak a Lájk maradt... Ki is lehet akadva a vén rocker!
én meg továbbra sem értem, hogy miért felejti el mindenki: a Voice-ban még csak a válogatók zajlanak, amelyek mindössze annyiban különböznek az XFaktor válogatóitól, hogy ott arcunkba tolták a szerencsétlen, szánnivaló buggyantakat, itt meg már eleve csak a valóban jó hangokat kezdték el nekünk mutogatni.
Olyan, mintha egy félig kész, nyers és fűszertelen kaját szeretnénk összehasonlítani egy ízletes készétellel. Ki kell várni, míg a Voice is "kész" lesz.
A 2 műsor nem ugyanabban a stádiumban tart ugyanis.
Lesz majd ilyen is a Voice-ban:
ezen talán már nem unják magukat a kritikusok
A következő adásban milyen tematika szerint válogatják a dalokat?
Nem említette Nórika?
Erről itt már többször szó esett:kinek tetszett Jimmy érzelmektől túlfűtött hangja, kinek nem, de összességében sikere volt, bárhol megfordult.
Aztán azon az emlékezetes 2001-es pót-szilveszteren, hajnalban, zavarták őt a szomszéd kakasai és mint tudjuk, "túllőtt a célon".
Azzal mindennek vége lett.
Azt el kell ismerni, hogy tudott énekelni. Hogy a dalai nekem sem tetszenek az egy más kérdés. A hangszíne megint más.
És úgy gondolom, ha bekerült volna az x-faktorba, nagyságrendekkel jobban oldott volna meg feladatokat mint itt néhányan.
Én tényleg nem akarok senkit befolyásolni, és bántani sem akarok senkit, de Jimynek jó hangja volt?
Nekem nem tetszett a vinnyogása és dalairól ne is beszéljünk...
Egyértelmű voltál virgi, nem értettem félre.
Ők egyben kétségtelenül hasonlóak: mindkettő hangja iskolázatlan.
Nálam azért Krisztián egy hangyányival előbb tart.
Egykor a fa-hangú, abszolut tehetségtelen Zámbó "Árpy" haknizott Jimmy-dalaival, most majd Krisztián fog néhai apja szélárnyékában evezni, mivel annak nimbusza-lassan 12 éve-töretlen.
Utóbbi kétségtelen tény.