X-faktor 2012 (beszélgetés)
Én is bírom Adélt:) Gergő után II. számú kedvencem, akinek drukkolok, bár tény és való, nem benne van az X-faktor, mert neki megvan az az egy stílusa, amiben nagyon jó, mást viszont nem igazán tud énekelni.
Tehetséges abban a stílusban, amit legeslegelőször elénekelt, s abban szórakoztató is. Fiatal, csinos, mi kell még? Egy kis szerénység, ez is tény, de ez idővel meglesz, amikor ő is kapja majd a keresetlen pofonokat az élettől. De addig miért is ne lehetne még kacér? Nem hiába mondják, hogy fiatalság, bolondság!:)
Ami késik, nem múlik.
Krisztián "sikerén" felbuzdulva,jövőre Árpi is jelentkezik.
Azért annak is meg volt az oka. A viselkedése nagyon gáz volt és nem is teljesített jól.
Most nekem ugyanazt hozza mindig. Nem érzem, hogy nagyon kiváncsi lennék rá. Szerintem nem ide való, hanem színházba vagy Moulin Rouge-ba. Olyan számokat adnak neki, mert azzal nem tud hibázni.
Van hangja, de nem köt le. A műsora sem, mert egy kaptafa.
Nálam ugyanez vót :)
De szimpibb, mint Árpi :)
Azért ment a finnyogás mindenhol, mert Adélka stílusához nemigen voltunk eddig hozzászokva!
Itt vagy rock, vagy pop, vagy díva vonal van és slussz.
Most Adél behozta a revüs ugribugriságot, s volt egy kis átmenet, míg hozzászokott a nép.
Nekem is ez a véleményem róla...csak emlékszem még pár hete mindenütt őt ekézték.
:)
Én bírom Adélt. Az egy dolog, hogy néha kicsit sok, de előadóművészként kiváló. Jó hangja van, és elképesztően tehetséges, a mozgását nem lehet tanítani, egyszerűen színpadra született. És még csinos is, fiatal, jó alakú, kellemes megjelenésű.
Olvastam egypár fröcsögő hozzászólást vele kapcsolatban fb-on, elhízott, helyesen írni nem tudó, igénytelen háziasszony kiabált rá kígyót-békát, hát csak röhögtem rajta... Savanyú a szőlő.
Adélka nem énekel minősíthetetlenül. Olyan, amilyen, kis kedves, színes, valakinek kicsit sok, valakinek még nem túl sok, de mindenesetre nem ügyetlen.
Persze megnézném egy lassú dalban is, felöltözve :))
úgy látom már nem Adél, hanem ZK a közellenség.
:)
Nem tartom kizártnak, hogy Krisztián most fog újra egy Jimmy dallal előrukkolni!
Azokban konfortosan érzi magát, most nem mernek vele bevállalni egy BonJovit vagy bármi "veszélyeset"